Tavan Kaplama ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zg345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ÇOK PARA arkadaşım çok herhangi bir reklamcıya git aynı uygulamayı yaptır ytl yapmassa bir şey bilmem eyv saygılar

tavanı her reklamcı yapar gerek yok ole paralara

Bursada 70 Liraya yaptırmıştık yanlış hatırlamıyorsam Corsa D'ye..

teşekkrler verdiğiniz bilgiler için bunn içn sordm zaten fiyat nasl diye fakat paradan kıscaz diede malzemeyi 3 ay kullanmann manası yok temiz olsun uzun kulllanalm bu daha mantıklı bana göre

malzemeyle alakası yok protac vs ıscılıgı ıcın o paraları alıyor fakat tavan kaplmada ıscılıge gerek yok kedınızde yaparsınız kı sıtede kendısı yapandda vardı ısmını suan cıkarmaadım

En kalitesini 80'e yapıyorlar birde ucuzu var 50 tL istiyor.. Parlak siyah ve mat siyah renkleri var.. ama zamanla Sertleştiğini ve çatladığını biliyorum..

ben 90 a yaptırdım başarılı ..

90 dan fazla verme derim, kullandıkları malzeme hava alabilen cast folyo, öyle çok maliyetli bişi değil. Hatta biraz el becerin varsa malzemeyi alıp bir arkadaşınla beraber kendin de uygulayabilirsin.

yapılmışını gördm yolda çok hoşuma gtti gerçektn güzel durmş sizinde fikirlerinizi soriim dedim 2 yerle konuştm biri 170 dieri 200 tl fiyat verdi sizce fiyatr nasıl???

fiyatı uygun..beyaz a siyah film gider

Geri