Tavan Filmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Tavan Filmi ?

saynı hakan aracın çok temiz ve güzell hayranım maşallah dieylimmm.siyah cam filmi sanırım ben füme yaptırdım .

Tavan filmi bence çok yakışmış,en kısa zamanda bende uygulatacağım...

3 nummara benım bildiğim baya bir koyu oluyor.Ama hakan bey sizin ki o kadar da koyu gibi durmuyor.Hatta 2 aracında tam kıvamında cam filmleri.Cep telefonum la çektim fotorafları bu kadar olabildi.Ama sanruf varsa muhakkak tavan filmi yapmalarını tavsiye ediyorum.Tavan filmi süper tamamalıyor hatta parlak olanını kullanırlarsa komple cam tavan izlenimi veriyor.Kaza bela vermesin Allah çok güzeller.

Evet sn djfree bu fotoğraflar için tekrardan teşekkürler
Aklımda soru işaretleri vardı, ama örnekleri görünce en kısa sürede ben de tavan filmi
yaptıracağım inş.

lidokain link' Alıntı:
[img=800x600]http://img593.imageshack.us/img593/7705/dsc00504hz.jpg[/img]

benimkisi 40 numara opels servisinde yaptırdım .40 a kadar numara olduğunu ilk kez öğredim
süper  gitmiş  cam filmi ama benim yolda gördüğüm Hakan hocamın ki gibi biraz daha koyu bişeydi  birde adam cilalatmış galiba aracı cayır cayır yakıyordu. (  tavan filmini saymazsak)

HaKaN link' Alıntı:
Ben de cam filmlerini serviste yaptırmıştım ama kaç numara bilmiyorum açıkcası
3 numara gibi duruyor mu?

91511007.jpg
Hakan hocam süper  ya araçlarınız. en yakın zamanda kocaman bir nazarlık al :)

ben arabamı aldıktan 2 gün sonra boya koruma yaptırdım. o günden sonra da bidaha hiç öyle parlak temiz göremedim (arabayı alalı yaklaşık 25 gün oldu). arabaya bakacak temizleyecek fırsat bulamıyoruz. kıskanıyorum valla sizin arabaları böle gördükçe  bravoo

Teşekkür ederim kaldığım yerde alan geniş ve müsait olduğu için
hafta da bir sıvı cila uyguluyorum yıkadıktan sonra

duyduğum kadarıyla tavan filmi  aracın belli bir yüzdesinde renk değişiklii olduğu zaman ruhsata işletilmeliymiş.çift renk oarak.çok saçmaaa.biisi olan varmıı

Geri