tavan döşemesi yardım

PN 635(PAMUK NURİ)

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ardaşlar tavanımda aynını önünde böle bi açıklık var tavanı degiştirmeden buraya ne yapabilirim yardım lütfen
yakamoz0055.jpg

her 2 taraftan gerdirerek yapıştırabilirsin ama kullanacağın yapıştırıcı bizon marka kumaş tutkalı olsun

önerin için tşk ederim deniz kardeş yapıştırsam yine açıklık olcak bende oraya bi yazı nasıl olur diyorum mesela sigara içmek yasak amlemi gibi vs. gösterişli bişey yapım diyorum

hımms düşünelim bakalım tam orayı kapatacak şekilde bir yama yapabilirsin hani eskiden şimdiki gençlik bilmez kotlara yama modası vardı onlardan

+ bir kumaş parçasına Opel logosunu veya beğendiğin başka bir logoyu işletip oraya yapıştırabilirsin.

Tşk ederim savaş abi bende öle bişey yapmayidüşünüyorumda kumaş yapiştirmayi tutarmi o var yoksa şöle astra logosu veya sigara içemek yasak logosu gibi bişey düşünüyorum döşemeci bi yirtik için degiştirme tavani 3 döşemecide ayni şeyi söledi bende yardimlarinizi burada bekliyorum

istersen kendin değiş tavan döşemesini 30 tl filan tutar

kumaş armalar vardı eskiden yırtılan montlarımıza falan diker uzun süre giyerdik f16 falan
opel olanı olsa şahane olur oraya

güncelllll
yardımlarınızı bekliyorum

Geri