Tatile Çıkacağız Araç Bakımı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Selmlar, ayın 1 inde tatile çanakkale küçükkuyu ya gideceğiz araç bakımı olarak neleri gözden geçirmeliyim teşekkürler..

aracınızın en son yag bakımı ne zaman yapılmıs hava fıltresıyle bırlıkte varsa geregı degıstırılmesı birde aracınızda bıjon anahtarı vs bulundurun stepnenızı kontrol edin, mootor suyu sevıyesınede bır göz atın imkan varsa antifriz koyun ve en önemlisi frenler onuda servıse gosterın derım...

Yağ 2 ay oldu koyulalı, full çentik dolu idi sanırım 3.çentik ideal dolumda yağ seviyesi olarak, bijon anahtarı kriko vs hep bagajda stepne dahil.. Frenlerde belki trajikomik olacak muayenede sağlam geçti (bloke) angel far taktrdım geçen yeni far ayarlarını yaptırıcam kesinlikle..

Bir sprey var onu lastıge sıkınca yarım saat kadar patlak tekerı cok buyuk yarılma degılse göturuyor ,bagajımda hep 1 tane bulundururm oda aklınızda bulunsun..

Evet görmüştüm hatta bi abi baya satış elemanlığını yapmıştı bana mağazada :) teşekkürler.

Triger kayışı ne durumda çok önemli biliyorsunuz koparsa hiç iyi şeyler olmaz. :)

Corsa 1.2'lerin Triger'leri zincir bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama sağolun evet çok önemli

hayırlı yolculuklar dilerim.. bende geçen hafta otaraftaydim assos altınoluk herzamanki gibi herşeyi ile harikaydi

Abi teşekkürler sağolasın güzel yerler gerçekten yakından görüzez inşallah

küçükkuyuda seğmen oteli tavsiye edebilirim.ailece kalınacak bir otel.

Geri