Tampon ve Yan Bantları Parlatmanın Sırrı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkay1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar resimleri takdir ederseniz tampon ve yan bantları toz tutmayacak şekilde parlatmanın çözümünü sizlerle paylaşacağım...

Ekli dosyalar

• DSCF0374.webp
    DSCF0374.webp
    9.1 KB · Görüntüleme: 246
  • DSCF0376.webp
    DSCF0376.webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 216
gercekten takdırlık bı ıs cıkarmısın ellerıne saglık

abi iki saattir süper diyoruz siz de en sonunda yenisini aldım demessiniz inşallah hakikaten güzel görünüyorlar

harbiden güzel olmuş benimkindede beyazlıklar mevcut tampon degişmeyi bile düşündüm nasıl yaptıgını açıklarsan sevinirim.

Arkadaşlar gerçekten beğendinizmi. Keşke önceki halinin resimlerinide çekmiş olsaydım, aradaki farkı daha çok hissetmek mümkün olurdu...

Yaptığım uygulamayı yazıyorum...

bekliyoruz :D

abi yenile yapıp duruyorum ha geldi ha gelecek diye :)

Benim yaptığım uygulama aynen şöyle: İl önce tinerli bir bez ile tamponun siyah yerlerini ve yan bantları bi güzel sildim. Daha sonra az miktarda vernikle üzerinden geçtim. Verniği vurur vurmaz hemen farkettiği gibi kuruduktan sonrada beyaz ve solmuş plastik görüntüsünden eser kalmadı. Yaklaşık 2 ay oldu hala ilk günkü gibi duruyor. Yalnız uyarıda bulunmadanda geçmeyeceğim. Bu uygulamayı yapmak isteyen arkadaşların çok dikkatli ve titiz bir işçilikle bu işlemleri gerçekleştirmesi gerekiyor, aksi taktirde bantlara vernik vururken kaportaya taşabilecek vernik kuruyunca çok berbat bir görüntü veriyor, sararıyor. Sararan yerleri çıkarmakta baya bir uğraştırıyor...

Geri