Tampon ve Yan Bantları Parlatmanın Sırrı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi sağol tiner selülozik tiner mi sentetik mi

saolasın ;) benimkiler daha beyazlamadı şimdilik silahlatıcı cila kullanıyorum süngerle uyguladığım zaman simsiyah ve parlak oluyor. beyazlarsa ilerde denerim teşekkür ;)

Benim yaptığım uygulama aynen şöyle: İl önce tinerli bir bez ile tamponun siyah yerlerini ve yan bantları bi güzel sildim. Daha sonra az miktarda vernikle üzerinden geçtim. Verniği vurur vurmaz hemen farkettiği gibi kuruduktan sonrada beyaz ve solmuş plastik görüntüsünden eser kalmadı. Yaklaşık 2 ay oldu hala ilk günkü gibi duruyor. Yalnız uyarıda bulunmadanda geçmeyeceğim. Bu uygulamayı yapmak isteyen arkadaşların çok dikkatli ve titiz bir işçilikle bu işlemleri gerçekleştirmesi gerekiyor, aksi taktirde bantlara vernik vururken kaportaya taşabilecek vernik kuruyunca çok berbat bir görüntü veriyor, sararıyor. Sararan yerleri çıkarmakta baya bir uğraştırıyor...

abi bantlar sorun diil onları zaten çıkartmayı düşünüyorum ama tamponlar komple siyah bi sorun olur mu yüzey büyük bide çok parlıosa komik gözükebilir komple tampon
ayrıca teşekkürler bizle paylaştıın için bu bilgiyi

Valla tinere dikkat etmedim normal boya inceltmek için almıştım evde duruyordu. Zaten tinerin amacı plastik üzerindeki krozyonu temizlemek. Zaten tineri örneğin tofaşların plastik bantlarına vursan belkide eritir. Buda aklımda olduğu için kontrollu bir şekilde yaptım. Baktım zarar vermiyor heryeri sildim. Sizde bu şekilde yapabilirsiniz. Tiner zaten beyaz lekelerde hiç bir etki yapmıyor. Ne yapıyorsa vernik yapıyor. Verniğide vururken çok fazla vurmayın. Malum çok güneş gördüğü zaman çatlama yapar...

abi paylaşım için sağolasın. bu vernik olayını kesin elime yüzüme bulaştırırım tampon ve çıtaları söküp atmak gerekir :) şimdilik arap sabununa devam edeyim bari en kötü çok sürersem köpüyo :)

teşekkürler paylaşım için.. güzel olmuş gerçekten. eline sağlık..

abi valla benim başlıktan başlıyarak yavaş yavaş her cevabı okudum ben burda okurken çatladım arkadaşlar nasıl beklemişler helal olsun valla aklıma 10 tane fikir geldi dedim acaba zeytin yağı falan mı sürdü berkay abi :D

ama furkanında dediği gibi elime yüzüme hatta sırtıma ayaklarıma kadar bulaştırrım ben bu vernik olayını :D en güzeli önce bi diğer yöntemleri tek tek denemek en sonunda gidip artık kaça boyarsa usta birisine boyatmak!..

Tavsiyen Için Teşekkürler Arkadaşim Ama Yapicak Arkadaslar Bi Tavsiyem Olucak Bence Bi 3 Ay Sonra Güneşi Gördükten Sonra Bu Vernik Işi Daha Kötü Durdutturabilir

ayrıca bana çok fazla parlak durur gibi geldi vernikle!..

Evet Katiliyorum çok Fazla Parlak Durucak Bence Arkadaşlar Süngerle Eski Bilindik şeylere Devam Etmek Lazim Yada En Güzeli Sifirlarini Alip Takmak

Geri