Taksicilerden Illallah!!

Ankara'daki evim cadde üzerinde. Caddede sabaha kadar yoğun trafik olur. Yazın tatsız bir olay yaşandı. Komşumuza dolmuş şöförü ( komşumuz yerden göğe kadar haklıydı) sataştı. Üstelik ailesinin yanında. İt vari bir şekilde önce ailesi dahil bir küfür sonra el kol hareketleri yaptı. Arkadaşta o sinirle dolmuşun kapısını açıp yaka paça o hayvanı aşağı indirdi. Önce alttan aldı, 3-5 dolmuş daha durup olaya müdahale etmeye kalkınca o hayvan canavarlaşmaya kalktı. Çevredeki tanıdıklar dolmuş şöförlerinin üzerine yürüyünce olay yatıştı. Ama 10-15 dakika sonra adam toplayıp geri geldiler. Mahalleli de birleşince eşşek sudan gelinceye kadar şöförlere sopayı bastı. Sonuçta yaşananlar güzel bir şey değil. Mahalleli protesto ederek bir süre dolmuşlara binmedi, olayı çıkaran zibidinin işine son verilmesiyle olaylar yatıştı.

ellerinize sağlık abi düşüncesiz oldukları burdan belli adamın yanında ailesi var daha ağzını niye bozuyosun

taksici olsun dolmuşcu olsun hepsine tavımmmmmm!!!

ilk kazamı taksiciye arkadan çarparak (baya sağlam) yaptım...
her aklıma geldiğinde dua ediyorum Allah ondan razı olsun acayip babacan bir adamdı..

hocam ekmek parası kazanın eywallah ona kimse laf edemez ama öyle şoförler var ki adamı taciz ediyorlar taksicilerin bizden daha stresli olmaları hayatımızı tehlikeye atma hakkını vermez öyle taksi şoförleri var ki 90-100 km hızla gidiyorsun önün dolu uzunları yakıp dibine giriyor yol istiyor veya da aniden önüne kırıyor biz de ekmek parası kazanıyoruz ama bunun stresini acısını başkalarından çıkartmaya kalkmıyoruz.İşini çok iyi yapan diğer sürücülere saygılı taksi şoförleri de var onlar tabii ki diğer şoförlerle kıyaslanamaz lafım onlara değil zaten
taksicilik öldü çantasını kapan istanbula geliyor kolay meslek gibi görünüyor adamda taksici oluyor bu adamlardan fazla birşey beklemiyceksin

günde 12 saat araba kullanmakta her babayiğidin harcı olmasa gerek
biraz daha anlayış ve sabır.
aynı karşılığı görmek kaydıyla tabii.

selamlar.

günde 12 saat araba kullanmakta her babayiğidin harcı olmasa gerek
biraz daha anlayış ve sabır.
aynı karşılığı görmek kaydıyla tabii.

selamlar.
Aynen abi bi o kadar arabayı kullanmayı sevsemde inan 5 trafiği kadar gıcık bi trafik yok :) ki bahsettiğimiz mesleği icra eden insanlar gece gündüz bu trafikteler bence hiçde kolay meslek diil ama işte Türkiye şartları kendine güven herkes taksici oluyo işte sonra böle oluyo:) ama ben ne taksiciler tanıyom adam koca gün trafikte turluyo geliyo adam şen şakrak espirisini yapıyoki trafiktede bence böle olmak gerek ne zaman asabileştiğimiz zaman işte arkadaşımızın başına gelenler geliyo:(

Ben edepli şekilde aracını kullanmayan bir şoför gördüm mü ya sağa yanaşıp yol veriyorum geçsin gitsin diyorum ya da kafamı iyice bozduysa dinsizin hakkından imansız gelir hesabı yapıyorum edepsize rahat vermiyorum.

birde geçen günlerde konyadayken kampüs içerisinde 5 metrelik bir yerde ( görseniz gülersiniz o yeri ) ters yola girmiş bulundum ama tamamen dalgınlık tamda önden dolmuşçu geliyordu ben hatamı anladım bir anda özür dilecektim baktım adam el kol hareketi yapıyor bende yaptım geçtim gittim. Böyle insanları anlayamıyorum. Ama bir keresindede mahallede ara yolda giderken yolu kesen yoldan bir araçla kafa kafaya geldik zor durduk çarpmamak için. Neyse durduktan sonra adam bana gülümsedi ben adama gülümsedim selam verip yolumuza devam ettik. Böyle insanlarında olduğunu bilmek çok mutlu ediyor beni.

bencede taksicilerden uzak durmak lazımm....
arkadaşım bütün taksiciler adına konuşmamak lazım ben taksici olduğu m halde bende çok kızıyorum meslektaşlarıma ama hepsine öle dememek lazımdimi arada benim veya bazıları gibi istisnalar vardır:):):):) :D

arkadaşım bütün taksiciler adına konuşmamak lazım ben taksici olduğu m halde bende çok kızıyorum meslektaşlarıma ama hepsine öle dememek lazımdimi arada benim veya bazıları gibi istisnalar vardır:):):):) :D
İçlerinde mutlaka iyiler var. Onları göz ardı edemeyiz. Burada bahsedilenler kötü olan örnekler, toplumun genel kanısından bahsediliyor. İyiler her zaman başımızın taçı.

Geri