Taksicilerden Illallah!!

taksici diye sınırlamak olmaz,
doğuştan gelen bişey bence trafik öküzlüğü,
taksici olarak da karşımıza çıkar, bi şirkette genel müdür olarak da....

arkadaşın başına geleni bana bi servis otobüsü yaptı, girdi dibime korna yapıyor, ben de ilerde arkadaşı alıcam sağa bakarak gidiyorum nerde durmuş diye, arada 5cm ya var ya yok dibimden geliyo çektim sağa asıldım frene indim gel lan buraya diye, bastı gitti bu sefer

Kızılay göbekten geçince durakta bekleyen otobüsün arkasından taksi üstelik bana bakarak önüme geçmek istedi ki hızım 40-50 var o hızla hemen sağa kırdım sağımda da focus sürücüsü de bayandı nerdeyse sıfır sıfıra geçtik kırmasam taksinin üstüne çıkacağım önünü kapattım bu sefer sağımdan geçmek istedi önünü kapatıp durdurdum zafer çarşısının önüydü
beni gördünmü dedim evet gördüm dedi niye durmadın dedim cevap vermedi 155 i arayıp polis çağırdım hemen 1 dakkada geldi cep le arabanın sağından solundan fotoğraf çekti cezayı yazdı
tehlikeli araç kullanları gördüğünüzde 155 i arayarak bildirin gereğini yapıyorlar

artık yeni moda çoğununda silahı var,herhangi ters bi durumda haksız oldukları halde,adamın üzerine gidince silahın ucunu camdan gösterip şekil yapanlarda var tecrübeyle sabittir...dikkatli olmak lazım!

Kızılay göbekten geçince durakta bekleyen otobüsün arkasından taksi üstelik bana bakarak önüme geçmek istedi ki hızım 40-50 var o hızla hemen sağa kırdım sağımda da focus sürücüsü de bayandı nerdeyse sıfır sıfıra geçtik kırmasam taksinin üstüne çıkacağım önünü kapattım bu sefer sağımdan geçmek istedi önünü kapatıp durdurdum zafer çarşısının önüydü
beni gördünmü dedim evet gördüm dedi niye durmadın dedim cevap vermedi 155 i arayıp polis çağırdım hemen 1 dakkada geldi cep le arabanın sağından solundan fotoğraf çekti cezayı yazdı
tehlikeli araç kullanları gördüğünüzde 155 i arayarak bildirin gereğini yapıyorlar

walla yol üstünde devriye gezen bi polis arabası vardı işaret,sellektör falan yaptım görmedi heralde

ben bi keresinde sağdan sola kıran bi taksici arkadaşı çok güzel uyarmıştım.Bana baktı ne var dedi.ÖKÜZ diye bi bağardım :D:D:D:D Adam kaldı öyle kökledim bastım gittim bende yanında da müşteri vardı dönecekti mecbur döndü :D:D:D

Aynen abi bi o kadar arabayı kullanmayı sevsemde inan 5 trafiği kadar gıcık bi trafik yok :) ki bahsettiğimiz mesleği icra eden insanlar gece gündüz bu trafikteler bence hiçde kolay meslek diil ama işte Türkiye şartları kendine güven herkes taksici oluyo işte sonra böle oluyo:) ama ben ne taksiciler tanıyom adam koca gün trafikte turluyo geliyo adam şen şakrak espirisini yapıyoki trafiktede bence böle olmak gerek ne zaman asabileştiğimiz zaman işte arkadaşımızın başına gelenler geliyo:(

Bu sitede kaç kişi vardır acaba işini stressiz dertsiz yapan..Ticaretle uğraşan üyelerde var belki yüzbinlerce ytl ile risk alıp iş yapmaya çalışan..Ama sanmıyorumki bunların hiçbirinin hobisi işten çıkınca arabasıyla milleti sıkıştırmak yada trafikteki diğer insanları çileden çıkartmak..Stresse hepimizin işi stresli..2 milyarlık şahini sarıya boya kirala bir taksi plakası sonra çık trafiğe ne kırmızıda dur nede herhangi bir kurala uy,istediğin arabanın üstüne kır,istediğini sıkıştır yoldan çıkar,istediğine istediğin kadar sellektör yap dibine gir..Adamlarda suç yokki polis polis değilki memlekette kanun yokki ayıklasınlar güzelce şunları içlerinden,bu işi hakkıyla yapan bir çok insanın ve emektarın adlarıda bunlar gibi kanun tanımazlar tarafından lekelenmese...

Ankaradakiler tek kelime ile katil

abi gözü kapayıp kıracaksın önlerine ben ehliyeti aldığım ilkgün yaptım amma dolmuştum varya!. yılların acısını çıkardım! şimdi benim corsayı görünce mahalledeki taksiciler manyakmı ne geliyo yine diyolar!

adım gibi eminim hiihihihihihih : )

böyle tiplerle mutahap olmamak lazım, hele aracında ailen varsa kesinlikle.haberlerde yol verme kavgası cinayetle bitti ..benzeri bir sürü olay okuyoruz.hiç gerek yok arkadaşım ver yolu, nereye gidecekse gitsin, belasını Allahtan bulsun, maksat kendini ve sevdiklerini kollamak.yol vermekle sana hiçbir şey olmaz, belayı def etmiş olursun...

çok haklısın.bırak hayvan hayvanlığıyla kalsın, sen sakin sakin keyifle gideceğin yere git. ne keyfini bozucan 2 paralık adamlar için

Geri