- Konuyu Başlatan
burak walla sana iyileri denk gelmş 4-5 kere taksici ve dolmuşcular yüzünden kaza yapıyodum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dolmuşçulara acayip uyuz oluyorum.aynı zamanda taksicilerede.ama ne yapsınlar ya.onlarında ekmek parası derdi var herkesin oldugu gibi.1 müşteri 1 müşteridir.boş gitmek çok can yakıcı onlar için.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyelimbende dolmuşculardan şikayetciyim bu kadar düşüncesiz insanlar olamaz biri el kaldırıyo anında neresi olduğu önemli değil duruveriyorlar
dolmuşçulara acayip uyuz oluyorum.aynı zamanda taksicilerede.ama ne yapsınlar ya.onlarında ekmek parası derdi var herkesin oldugu gibi.1 müşteri 1 müşteridir.boş gitmek çok can yakıcı onlar için.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim
Ankara'daki evim cadde üzerinde. Caddede sabaha kadar yoğun trafik olur. Yazın tatsız bir olay yaşandı. Komşumuza dolmuş şöförü ( komşumuz yerden göğe kadar haklıydı) sataştı. Üstelik ailesinin yanında. İt vari bir şekilde önce ailesi dahil bir küfür sonra el kol hareketleri yaptı. Arkadaşta o sinirle dolmuşun kapısını açıp yaka paça o hayvanı aşağı indirdi. Önce alttan aldı, 3-5 dolmuş daha durup olaya müdahale etmeye kalkınca o hayvan canavarlaşmaya kalktı. Çevredeki tanıdıklar dolmuş şöförlerinin üzerine yürüyünce olay yatıştı. Ama 10-15 dakika sonra adam toplayıp geri geldiler. Mahalleli de birleşince eşşek sudan gelinceye kadar şöförlere sopayı bastı. Sonuçta yaşananlar güzel bir şey değil. Mahalleli protesto ederek bir süre dolmuşlara binmedi, olayı çıkaran zibidinin işine son verilmesiyle olaylar yatıştı.abi herkes ekmek parası kazanıyorda bunların yaptığı gibi başkalırının hayatıyla oynamıyor altındağ belediyesinin ordayım samanpazarına doğru gidicem önümde dolmuş var çat biri el kaldırdı sert bi fren virajın ortasında durdu bende yanından geçeyim dedim karşıdan gelenle kafa kafaya giriyorduk neyse asıldım kornaya filan gittim ileride kırmızıda geldi yakaladı vücudunun yarısını camdan çıkarmış (ne basıyon lan kornaya bişey mi var astismisin lan) ya bişey diycem ulusa geldik sağım solum dolmuşçu durduk yere dayak yiycem bastım gittim ama resmen şehrin eşkiyası olmuşlar yani 3 metre ilerdeki boşluğa girsede ordan alsa müşteriyi ölür Savaş abininde dediği gibi sürüden ayrılınca süt dökmüş kediye dönüyorlar
arkadaşlar ben istanbulda taksiciyim 7 senedir taksicilik yapıyorum herkezin yorumuna katılamıyorum niye derseniz şöyle düşünün siz işten çıkıp eve giderken 10 dakikalık trafiğe kızıyorsunuz sitres yapıyorsunuz biz günün 12 saati o trafiyi çekiyoruz sizin sitresin 40-50 katı bizde oluyor siz taksici olsanız ne yaparsınız yada şöyle düşünün akşam mal sahibi direk parasını istiyor kazandınmı diye sormak yok kazanmasa bile cepten ödiycek trafikte herkez gibi beklersek biz o parayı nasıl mal sahibine vericez ve eve nasıl para götürücez bence sağ duyulu olup kendinizi bizim yerimize koymanında yarar var saygılar