Suyla Çalışan Otomobil

Water4Gas diye bir şey var biliyor musunuz onu? İşe yarar mı acaba?

Şimdi forumda arattırdım daha önce bahsi geçmemiş.

Mantık şu; hidrojen güzel ve temiz bir kaynaktır ancak depolanması sıkıntı yaratır. Araçlar yakıtlarını yakmak için oksijen kullanır. Bu iki element suyun içinde mevcuttur. O halde suyu elementlerine ayırırsak iki hidrojen bir oksiyene sahip oluruz. Bunu da emme manifoldundan motora pompalarsak hidrojenli motorumuz olur, depolamak da sorun olmaz. (çünkü ayrım işlemi araçta gerçekleşiyor. arabada su depolamak da zor bişi değildir sanırım:))

size link de vereyim http://www.water4gas.com/2books.htm

Daha önce Türkiyede Buna Yakin Bir Proje Hayata Geçmek üzereydi.ama Tam O Esnada Ne Hikmetse Projenin Sahibi Hayatini Kaybetti.olayi Tam Hatirlayamiyorum Ama,buna Yakin Birşeydi.adamin ölmesi Ve Projenin Devam Etmemesi Nekadar Garip Dimi.üstelik ölen şahsin Oğluda Bu Projeden Haberdar Iken.niye Devam Etmedi Dersiniz.şahsen Ben çok Merak Ediyorum.üstelik Böyle 200kg Lik Arabalar Değil,doğan ,şahin Gibi Arabalar çalişiyordu.
Ankara'da otel lobisinde vurdular diye biliyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla Ankara'ya patent başvurusu yapmak için gelmişti. Nedense adamcağızı durduk yere otel lobisinde vurdular.

yasatmazlar abı ıslerıne gelmez mılletı soyup sogana cevırdıler:mad:

bu aracı alan mıllet dua eder yamur yagsın dıye :D

yine hayal bizm için böyle şeyler 100 yıl geçsede millet suyla giderken biz hala benzini kulalnırız bu ülkede:(

savaş abi neden medya yada başka kesim bu işin üstüne gitmedi.bizde de hata var.hiç hesap sormuyoruz.bu iş niye böyle diye.akaryakıt sayesinde bütçe tamamlanıyor .belkide o yüzden

su zaten pahalı havayla çalışması lazım bence :)

bızım mıllet denız suyuna akın eder bence :D denızler kurur o zaman :D

savaş abi neden medya yada başka kesim bu işin üstüne gitmedi.bizde de hata var.hiç hesap sormuyoruz.bu iş niye böyle diye.akaryakıt sayesinde bütçe tamamlanıyor .belkide o yüzden

:mad: medyada satılmıs oldugu için kimse üstüne gitmedi.vatanı milleti için canını dişine takıp buluslarıyla ATATÜRK'ÜN dediği gibi bizleri ileri medeniyetler seviyelerine taşımak istediği için öldürülen aselsan mühendislerinin cenazelerine katılsaydık,suyla calısan arabanın patentini almak istediği için öldürülen vatandaşımızın cenazelerine katılsaydık tıpkı hrant dinkin cenazesinde denildiği gibi hepimiz aselsan mühendisiyiz diyerek,pankartlar acarak ortalıgı galeyana verseydik o zaman bu buluşları yapmak isteyen insanların direncleri kırılmazdı .ama tam tersi oldu gazetelerde yalandan iki satır,cenazelerinde 20 30 kişi sessiz sedasız gömüldüler gittiler.biz kendi insanlarımıza değer vermeyi öğenmezsek daha cok cinayetler olur.koskoca aselsan mühendisleri öldürüldü bunlar askerlerin güvencesinde olması gereken insanlardı ve cok önemli buluslara imza attıkları söyleniyordu ama şehid oldular yazık.Başka cinayetlerde nasıl türkiye ayaga kalkıyorsa medya ayaga kalkıyorsa, bu cinayetlerde türkiyenin yerle bir olması gerekirdi ama satılmış medya bu cinayetlerin üstünü örtbas ettiği için halkımızın cogunun haberi bile olmadı.:mad: suyla calısan arabalara gelince bu su savaşlarının miladı demektir

Son düzenleme:
Geri