Suyla Çalışan Otomobil

1 litre su yarım saat
saate 80 km
demekki 80 km için 2 lt su lazım.

yok beceremedim :)

yagmura temiz suya gerek yok pis suylada çalışıyomus h2o olsun yeter

ama asidik olsa biraz yan etkisi olurmu acaba :)

80 km 2 litre yaksa benim araba 8 litre civarı benzin yakıyor:)

küçük pet şişe su(0,5lt) = 0,50 ykr..
40 km için tüketim = 1 lt
100km için tüketim = 2,5 lt
2,5 lt pet şişe = 2,50 YTL

tabi bu lüx tüketim (98 oktan vari) . ayrıca bunun enerji üretmesi için başka hede lazımmıdır bilemem..

amma abarttım len..

Son düzenleme:
yagmura temiz suya gerek yok pis suylada çalışıyomus h2o olsun yeter

ama asidik olsa biraz yan etkisi olurmu acaba :)

aboww :kop: :kop:

bu japonlar sayesınde suyada zam gelır sımdı ya :)

Hayır suya zam gelmez çünkü araçlar deniz suyu ile de çalışıyormuş ama küresel ısınmadan dolayı denizler de bitecek napacaz ki biz o zaman.

Kendi kuyumuzu kendimiz açarsak olabilir.

Daha önce Türkiyede Buna Yakin Bir Proje Hayata Geçmek üzereydi.ama Tam O Esnada Ne Hikmetse Projenin Sahibi Hayatini Kaybetti.olayi Tam Hatirlayamiyorum Ama,buna Yakin Birşeydi.adamin ölmesi Ve Projenin Devam Etmemesi Nekadar Garip Dimi.üstelik ölen şahsin Oğluda Bu Projeden Haberdar Iken.niye Devam Etmedi Dersiniz.şahsen Ben çok Merak Ediyorum.üstelik Böyle 200kg Lik Arabalar Değil,doğan ,şahin Gibi Arabalar çalişiyordu.
o adam ölüm tehditleri aldığını da beyan etmişti yanılmıyorsam petrol baronları bırakır mı, bu tarz teknolojik gelişmelere izin verir mi, ortadoğuyu amerika neden istila ediyor günbe gün rejimlerini beğenmedi diye mi , eşeledikçe garip garip şeyler cıkıyor

şimdi Aklima Geldi Bize Petrol çikarmamiz Için Izin Vermiyorlar.tahminlerime Göre Ortadoğudaki Rezervler Bitince Sira Bize Gelecek.en Büyük Korkum Diğer ülkelerde Olduğu Gibi Bin Türlü Belayi Da Başimiza Saracaklar.

Geri