sustalı anahtara çevirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bende normal anahtar var 96 model arabam en eski tip anahtarlarsan. sustalı astra anahtarları varya en üst modellerde veriliyor sanırım. onlardan bir tane alsam benim anahtarı ona takar mıyım? birde bende alarm var onun tuşlarını benim alarma göre ayarlayabilr miyim?

onun tuşları dediğin zaten alarm setinde veriliyor. modacar marka falan var sustalı. ama kolay kırılıyor diye biliyorum. kaliteli orjinaller gibi değil yani. dandik.

ben orjinal anahtar alcam yalnız. orjinal opel sustalı anahtarı :)

o zaman başka ama oluyor mu bilmiyorum :)

olurda uğraştırır

olur zaten senınkınde ımmoda yoktu.

benimkinde imo olması lazım. içinde bir tane chip var. anahtar kısmı olur orada sorun yok zatende. kumanda kısmı benim alarmı çalıştırır mı?

orjinal kumanda istersen calıstırmaz ama sustalı başka bir kumandaya alarmın beyni yüklenir o zaman calıstırırr;) yapararız

Cok meraklisiysan saglam bisey de istiyorsan ara servisi gondersin ugrasma :)))

zaten benim alacağım kumanda orjinal ben servise gidip o kumandaya 200€ vermektense ben kendim ingiltereden alacağım 15 pound gibi bir paraya. servisde getirirz ama alarm çalışmaz diyor. bu orjinal anahtarın içini açıp değiştiremez miyim? veya alarm beynini deiştirsemde orjinal anahtarla kullansam? çünkü orjinal kumanda ile alarm kullananları biliyorum ama nasıl yapılıyor o iş onu bilmiyorum. sizlere de onu soruyorum

Geri