Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi keresindede benım arabada takmaya çalışmştın 005hihihGNSpower link' Alıntı:Ben bir keresinde arka koltukta giderken takmıştım çok ilginç oluyor.![]()
bulent_tnt link' Alıntı:bi keresindede benım arabada takmaya çalışmştın 005hihih
daha once senın gıbı bırı bınmemıştıkı kemer zor kavuştu yuvasına ne yapsın 005hihih 005hihihGNSpower link' Alıntı:Senin arabadaki ayrı bir macera. Opel'in yolcuya vermediği ehemmiyet orda ortaya çıkmıştı iyice. Ulan bütün yolcular fidan gibi olacak diye bir kaide var sanki. Doğan'ı kimse düşünmemiş. (![]()
bulent_tnt link' Alıntı:daha once senın gıbı bırı bınmemıştıkı kemer zor kavuştu yuvasına ne yapsın 005hihih 005hihih
Adamsın doganGNSpower link' Alıntı:Neyse en azından amortisör testinide yapmış olduk o arada. O zaman patlamadıysa hiçbir zaman patlamaz.![]()
bulent_tnt link' Alıntı:Adamsın dogan
bu arada koltuk sensorude saglam hala ötuyo 14alkiss 14alkiss
bak onu denemedım kemer tokası var orda 005hihihGNSpower link' Alıntı:Durduk yere ötmüyor ama değil mi?
Vaaaay anaaam, garip anaaaaam diye ara sıra uzun hava öterse bilki hala oturmamın etkisi sürüyordur. (![]()
bulent_tnt link' Alıntı:bak onu denemedım kemer tokası var orda 005hihih
Alemsın yaa öldum gulmekten 14alkissGNSpower link' Alıntı:Sakın çıkartma o zaman. ((![]()