sürücü kapısı rüzgar sesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sismik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sismik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim vectra b de yolda giderken sürücü kapı camından rüzgar sesi bide gacır gucur ses geliyo bu neden yapar sizce? fitillerden mi acaba . çok rahatsız edici bi ses özellikle müzik kapalı giderken çok can sıkıcı oluyor.

ya lastiklerinde bi problem war yada biri kapıyı açmayacalışmış levyeyle eğimiş kapın

fitillerden olabilir, bir baktır bence

gacır gucur ses gelmesi neysede, rüzgar sesi gelmesi !

lastiklerden olabilir yada Cam kapı içindeki sürgüde kaymış olup tam kapanmıyorda olabilir.

kapıda bir problem yok büyük bi ihtimalle fitillerde problem var.

bizim Astra da geliyo 150 filan gelince rüzgar sesi aynı şekilde yapmışlarsa sizin kapılarıda rüzgar sesi gelir normaldir çözüm ü yok herhalde eğer bizimki gibiyse gıcır gucur seslere bişey diyemeyeceğim

M@honi' Alıntı:
bizim Astra da geliyo 150 filan gelince rüzgar sesi aynı şekilde yapmışlarsa sizin kapılarıda rüzgar sesi gelir normaldir çözüm ü yok herhalde eğer bizimki gibiyse gıcır gucur seslere bişey diyemeyeceğim
benimkinde öyle bi ses yok hiç duymadım böyle bi ses

Kapının arasına bi 50 kağıt sıkışmıştır.! Çıkarıver onu.

bindiğim bütün Astra G lerde var bu arabayı sıfır aldık sıfır aldığımızda bile vardı bu segment arabalarda genelde varmış zaten ayrıca amortisörlerinin sertliğinden midir nedir Astra ların ses yalıtımıda zayıf zaten astvalttan gelen sesleri içeriye çok alıyo

gokalp' Alıntı:
benimkinde öyle bi ses yok hiç duymadım böyle bi ses

:good: :good:

Geri