Arkadaşlar aracıma 5cm coil-ex yay taktırmıştım. O gün bu gündür 2 defa sol ön amortisörüm patladı. Kime sorduysam kafam daha fazla karıştı. Ustam o yayları takarsan tabi patlar diyor. Arkadaşlarım yıllardır kullanıyor "ne alakası var" diyorlar. Yayları aldığım arkadaşım 2 yıl kullandım sorun olmadı dedi. Hatta yoldan geçen düşük araçları çevirip soruyorum( Hatta bu nedenle polis olduğumu sanıp "bi kusurumuz mu oldu abi? diyenler oluyor
)
Dün bir araç sahibi 5cm yay taktırdım yüksek olunca daha da kestirdim dedi. Kafayı yemek üzereyim
Düşük araç kullanıp sorun yaşayan bir ben miyim?
Bugün 3,5 yay ve koni amortisör aldım bekliyorum.Tek korkum onları da takınca sorun devam ederse son çare arabayı satıcam
Son olarak biraz absürt olacak ama yayların sağı solu veya tersi düzü var mı
? Ters takıldı da ondan mı acaba? Tabi bu durumda aklımda yine aynı soru: neden hep sol ön patlıyor???
NOT: Ne olur arabanın orjinalini bozarsan böyle olur,sen orjinale dön demeyin. Bu bir izzet-i nefis meselesi oldu

Dün bir araç sahibi 5cm yay taktırdım yüksek olunca daha da kestirdim dedi. Kafayı yemek üzereyim

Bugün 3,5 yay ve koni amortisör aldım bekliyorum.Tek korkum onları da takınca sorun devam ederse son çare arabayı satıcam

Son olarak biraz absürt olacak ama yayların sağı solu veya tersi düzü var mı
? Ters takıldı da ondan mı acaba? Tabi bu durumda aklımda yine aynı soru: neden hep sol ön patlıyor???
NOT: Ne olur arabanın orjinalini bozarsan böyle olur,sen orjinale dön demeyin. Bu bir izzet-i nefis meselesi oldu