sunroof

kayaberkant

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2012 astra hb almayı düşünüyorum bu hafta içi . sunroof konusunda kararsızım almışken full olsun istiyorum. bu astranın navi. ekranı, bi xenonları, sunroofu nasıl garanti kapsamı nasıl oluyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ya?

Açılır tavan olsun... klimadan bin kez iyi bana göre klima çarpar ama açılır tavan havana hava katar :D

AFL+ da olmazsa olmazdır...Ki zaten opelden başka hiçbir firma bu kadar gelişmiş aydınlatma konforu sağlayan bir opsiyon daha sunmamaktadır..Yağmurlu,sisli,zifiri karanlık vs gibi aydınlatma programlamalarına otomatik geçer araç..Yine opelde özellikle c kasa vectra ve H kasa astra ile yol bilgisayarı ekranı ve grafik bilgi ekranı diğer araçların çoğunda olmayan bir dizayna ve içeriğe sahiptir..Bence alınır..Nasıl ki ekmek kadayıfı kaymaksız, simit peynir ya da çaysız olmuyor ise bence astra da cosmo donanımsız en azından sport olmadan olmaz :)

Açılır tavan olsun... klimadan bin kez iyi bana göre klima çarpar ama açılır tavan havana hava katar :D

açılır tavan var mı ya astrada ?

eyvallah ya bu sunroof olayı biraz tereddütte bıraktı beni

açılır tavan var mı ya astrada ?

ST astra almayacaksanız sunroof a razı olacaksınız..Ancak ST astra'da panaromic cam tavanlı sunroof sunulmaktadır..Ayrıca insignia sport tourer'da da yine panaromic cam tavanlı sunroof sunulmaktadır..

aynen sadace st lerde var cam tavan. ya herkeste bi arıza var sunrooflarda o yüzden çekinceliyim işte ama güzel bence bakımlı kullandıktan sonra bi sıkıntı olmaz olsa bile garanti kapsamına girer diye düşünüyorum

aynen sadace st lerde var cam tavan. ya herkeste bi arıza var sunrooflarda o yüzden çekinceliyim işte ama güzel bence bakımlı kullandıktan sonra bi sıkıntı olmaz olsa bile garanti kapsamına girer diye düşünüyorum

Geçen arkadaşın aracı bile yolculuk yaptık sağ olsun açtı klimayı sonrası malum öksür dur dedim yaw keşke benim aracım ile gideydik en azından hasta olmazdık... klimanın artısı kadar eksisi de çok bana göre... özellikle üşütme konusunda :D

Geri