Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Subab ayarı olmuyormuş ewet, pul gibi bir parçası varmış onu değiştiriyormuşsun. Benim motordan da hafiften subab sesi geliyor, sanırım tek kafadan geliyor. Ustama sordum pulların biri 55tl dedi. Her silindirde 4 tane var, siz hesap edin offf diyorum offff... Ama ustanın mimiklerinde bir şaka gülümsemesi hissettim gibime geldi.
subap pulu dediğiniz pul subap ayar pulu ise benim bildiğim tek pulda subapda odur tanesi 3-4 tl gibi bir şey subağğ iticisi olsa oda 4-5 tl gibi bir şey 55 tl hangi pulmuş anlayamadım ustanız belki komple set takım halinde söylemişdir.. pullar iticiler gaydlar falan..
LPG'li araç bir süre sonra (bende 50.000 kilometre sonra oldu) dizel gibi ses çıkarmaya başlarsa sesin kaynaği genellikle subaplar oluyor. Subap iticisi fincanı falan neyse artık oralara 300-400 TL birşeyler sıkışıyor. Ama o 300-400 TL'yi verince araç eski sessizliğine kavuşmuyor.
LPG'li araç bir süre sonra (bende 50.000 kilometre sonra oldu) dizel gibi ses çıkarmaya başlarsa sesin kaynaği genellikle subaplar oluyor. Subap iticisi fincanı falan neyse artık oralara 300-400 TL birşeyler sıkışıyor. Ama o 300-400 TL'yi verince araç eski sessizliğine kavuşmuyor.
Bende de aynı sıkıntı var. subap iticileri değişmesi gerekiyor dediler. 80eur gibi bi masrafı varmış 16 lık setin. ama değiştirince dizel gibi ses çıkartmasını önlemiyor mu?