teşekkürler bugünlerdeki en faydalı paylaşım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yıkamacılar aynen devam ediyo tazzikli suya![]()
felaket geliorum demez
ben anlamıorum
hortumla araba yıkanmayacak dediler
hiç bi değişiklik yok
yıkamacılar aynen devam ediyo tazzikli suya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DSİ rapor veriyor.Melih efendi maliyet fazla diye projeyi engelliyor.Sonrası da Ankaralıya tatile çıkın diyor.Söyleyecek çok şey var ama burası şimdi yeri değil.![]()
istanbulu bilmemde buradakiler kuyu sularını tankerle deolarına alıp öyle yıkıyorlar.kompresörlü yıkama makinalarıyla yıkayınca daha az su gidiyor.suyu fazla dağıtmadan lekelere derinlemesine etki ediyor daha kolay yıkanıyor böylece.daha az su daha fazla araçfelaket geliorum demez
ben anlamıorum
hortumla araba yıkanmayacak dediler
hiç bi değişiklik yok
yıkamacılar aynen devam ediyo tazzikli suya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dün pişkin pişkin açıklama yaptı melih efendi;DSİ rapor veriyor.Melih efendi maliyet fazla diye projeyi engelliyor.Sonrası da Ankaralıya tatile çıkın diyor.Söyleyecek çok şey var ama burası şimdi yeri değil.![]()
seçimlerden önce İstanbulda su sıkıntısı çekilmesin diye İstanbulluların musluk suyuna deniz suyu karıştırlıdığını duydum. Bunda en çok çocuklar etkilenmiş durumda. Benim oğlumda dahil bir çok çocuğun hastalanması düşündürüyor. Geçen akşam oğlumu hastaneye acile götürdüğümde çocuk acil kısmı tıklım tıklım doluydu ve şikayetler hemen hemen hep aynıydı.
Oy uğruna yapılanların işe yaradığını görmek ise daha üzüntü verici.