şu saab'a bi yorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Saab kaya gibi arabadır.Volvoyla aynı kalite bir araçtır.Tek kötü tarafı parçaları pahalı ve satması zor..Kısacası binmeyi düşünüyorsanız ömürlük araçtır..

saab ların bu modellerini hep sevmişimdir ama önden çekişe antipatim olduğu için beğenmiyorum:) berkayın dediği gibi satılması zor araçlardır bunu göz önünde bulundurun derim

satılmayaydı iyiydi... :)
o paralara hiiiç gerek yok macera peşinde koşmaya..
km ye de ayrıca dikkat ediniz...

Sitede,JOCCO idi sanırım onda dizeli var,satıyor. O'ndan daha detaylı bilgi alınabilir diye düşünüyorum.

İç ışıklandırmaları beyaz olsa 10 numero olurmuş. :cool:

Fazla yapılacak bir yorum yok aslında ama ben kısaca bir bilgilendirme yapayım her nekadar yazmamaya yeminli olsamda...
Araç GM'in Epsilon I platformunda üretilen oldukça kaliteli bir üretimdir. Motorunu şanzımanını ve yürüyenini Opel'den alan sorunsuz ve uzun ömürlü bir araçtır.
Epsilon I platformunda üretilen ve türetilen diğer araçlar ise;
2002 Opel Vectra
2003 Saab 9-3
2004 Chevrolet Malibu
2006 Cadillac BLS
Türetilenler;
2003 Opel Signum
2004 Chevrolet Malibu Maxx
2005 Pontiac G62005
Fiat Croma2007
Saturn Aura2008
Chevrolet Malibu
Motor konusunda ise Vectra'da da kullanılan tahrik zincirli 175HP 2.0 Ecotec Family II I4 motoru kullanıyor.Active Select şanzımana sahip.

Son düzenleme:
ben sağlam bir aracım beni alın diyor

bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

biz satmak için almıyoruz. o yüzden piyasası pek önemli değil.

km kısmı beni düşündüren taraf.

araçta bi parça boyanan varmış. bugün uğrayıp bi bakacam.

satan arkadaş daha pazarlığa başlamadan 35.e verdi. daha uygun almak mümkün gibi....

pazarlıkla dahada düşer fiatı, araçta tüpte var. ömürlük bir araçtır. saab 9-3 aero kullanma fırsatı bulmuştum 1 sene evvel, inanılmaz keyifli güçlü bir araç.

iyi araba ancak ikinci el satmaya kalkışınca üzer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri