Su Kacagi Yok Ama Su Eksiltiyor Neden?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAKKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAKKAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracim 2.5 Cdx V6 Aracimda Kacak Yok Ama Arac Su Eksiltiyor Neden Bilen Soylesin Ne Olur

yakın zamanda hararet yaptıysan conta yakmış olabilirsin
yağa su karışmışmı bak anlarsın

Yag Su Kaişmiyor Calişmasin Da Bi Sorun Yok

contada küçük bir yırtık v.s. vardır; kaçak gözükmüyordur;toz halinde satılan radyatör tıkayıcılardan kullnırsan kısa süreli çözüm bulmuş olursun ama uzun vadede silindir kapağının sökülmesi gerekir; tıkayıcının motora zararı varmıdır bilmiyorum, ben bir müddet kullandım bi zararını görmedim....

Kaçak Yoksa Ama Su Eksiltiyorsa Contada Sorun Vardir Bunun Içinde Conta Testi Yaptirman Gerekiyor

tozlar iyi değil, su ve kalorifer radyatörünün performansını azaltıyor, serviste ölçüm yapılmalı..

Bende aynı sorunu yaşadım. Hatta 1,5 ay öyle bimdim. Conta yakmıştır. 400-500 lira masrafı olur. Geçmiş olsun...

motor sıcakken radyotör hortumlarına bak aşırı basınç varsa radyotör haznesi kapağını değiştir. basınç tahliyesi yapmayınca su biyerlerden kaçıo banim başıma geldi kaç gündür kafayı yicektim. 10 ytl ye bi kapak aldım sorun yok şuan.. (bende conta yaktım die tırstım ama kapaktan çıktı bi kontrol et)

ya kapak ta yenı genleşme kabıda yeni aracın radyetor degıştı fan motoru ve kılıma motoru da degişti ama şöyle bişey de var arac belli bi hız yaptıgında ust kapakta kacırıyor sankı.

ya kapak ta yenı genleşme kabıda yeni aracın radyetor degıştı fan motoru ve kılıma motoru da degişti ama şöyle bişey de var arac belli bi hız yaptıgında ust kapakta kacırıyor sankı.

yagmı kaçıyor? araba ısındıktan sonra bi kaputu açıp iyice dinle ses duyabilecekmisin? hotumların kelepçeler ii sıkmıyor olabilir alttan biyerden atıyordur.. Yok eğer atmıyorsa sadece devirli kullanınca atıyorsa conta olabir. radyotör kabının kapağını aç havasını alarak. arabaya gaz ver yüklen kaptan su atarsa yukarı doğru geçmiş olsun.

Geri