Stop etme

karahan2250

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar arabam ile yolda seyir halinde iken (80-90 hız) debriyaja veya frene bastığımda arabam o hızda stop ediyor ve hemen vurdurarak çalıştırıyorum.Allahtan şimdiye kadar bu sebepten dolayı kaza yapmadım ama kaza doğurabilecek bir olay.Yardımlarınızı bekliyorum.Neden stop ediyor acaba ve ankarada gidebileceğim bu sorunu hallettirebileceğim Dürüst namuslu opel ustası...

Rolanti sabit mi? Oynama oluyor mu? Sadece ve sadece fren de mi oluyor yoksa araç boştayken de stop ediyor mu?

frene basınca eğer hemen stopa kaçıyorsa rolanti ve kelebek temizlenecek tabii kelebek kanalı ve kelebeğe giren hortumlar artı üzst kapakdan çıkıp kelebeğe giden hortumlar temizlenecek kolay gelsin

Rölanti sabit değil sürekli çıkıp iniyor, Boşta stop etmiyor, kelebeği daha önce temizletmiştim.

Selim Beyin dediklerinizi yapınca düzelecektir. Aracınızın yukarı yağ verdiği için bu sorun sıklaşır.

eğer lpg miksereliyse hava fazla geldiği için yapıyor olabilir; hava filitresinin öndeki hava girişini daraltıp yeniden lpg ayarı yapınca düzelir.....

Geri