ewet rakip zayıftıAllah yardım etmiş elemana desene...Rakip mi vasattı acaba diyerek de size biraz da ben gaz versem nasıl olur?
Daha dişli rakipler sizi yener bence...
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewet rakip zayıftıAllah yardım etmiş elemana desene...Rakip mi vasattı acaba diyerek de size biraz da ben gaz versem nasıl olur?
Daha dişli rakipler sizi yener bence...
![]()
evet not denizlinin gururu olan arkadaş..orası öylede yalnız ben bu halde bile nerdeyse çeyrek mesafe sardım 3. vitese aldığımızda fark açıldıkça açıldı fakat 0.5 bar 200ps 1.2 bar 330 ps te napıcaz bilmiyorum pist çok kısa sub. gelirse eleniriz haaa ankara yada izmit olsa ok ama bura ne bilim durma mesafeside çok yok duvar var hemen finish te
Gerçi NOT plakalı 106 alper m.t. slicklerle 98 wrx i elemişti![]()
31 rinde ilk program type-r lı rs li 7sinde sti olan çekim yayınlanacak her hafta pazar 11 12 arasıprogram pazar günü yayınlandı mı ??
tebrikler videolar için teşekkür ederiz
Nedemek abi gelecez tabi .yürümesini düşünmüyorum senin ellerinden öper hele bi nvl yi tam bi bitirelim başka forumlarda hala taş atan arkadaşlar varmış ibreti alem olsun herkese bizimkini her halıkarda yaparız abi."meyve veren ağaç taşlanır" daha çok görürüz bu tip şeyleri...ha bu arada arabası hazır olmamasına rağmen bizi kırmayıp bu organizasyona katılan ümit arkadaşımada çok teşekkürler 34 NZE 47 işallah bu haftadan sonra nze 47 yide yürütüceez hayırlısı olsun ümit im güle güle kazasız belasız kullanın yürümesinide bana bırakın![]()