Starbucks içecek önerileri !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir kahveye bu kadar anlam yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum, ben de gidiyor ve içiyorum, son derece güzel kahveleri var.

Laptopla saatlerce oturma meselesine gelince wireless ücretsiz olduğu için insanlar hem kahve içip hem de internetten faydalanabiliyorlar, önemli şahsiyet oldukları filan yok.

böyle yerlerin statü sembolü olduğuna da katılmıyorum, 3-4 liralık bir kahveyle statü olmaz.

Benim eski fakültenin içine açıldığı için zorunlu olarak her ders öncesi giderdim :) Genelde Latte karamel alırdım, o da sırf şeker koyup karıştırmaya üşendiğim için :D Çok tatlı kahve sevenler karamel, nane, elma vs aromaları deneyebilir.

Amerikan emperyalizminin simge markalarından birisi. Adımımı atmadım asla atmamda. Delikanlı gibi gidin biyerde çayınızı için :D. adını bile söyleyemediğiniz saçma sapan içeceklerin peşine düşmeyin. Ha amacınız bişeyler içmek değilde desinler olsun diye böyle bir mekana gitmek yada hatunları kesmekse orasını bilemem. o başka bir muhabbete giriyor.

Ha ayrıca en uyuz olduğum şey böyle mekanlarda önünde laptop bir içecek saatlerde o mekanlarda oturan erkeklerdir. Çok önemli işadamı oluyor sanırım bu tipler :)

yaw zaten kendimize ait olan yerlerden çıkmıyoruz. arkadaş özsüt demiş. baya gitmişliğim var. içeceklerini beğenmesemde :) veya gidip sade bi kafede veya beşiktaş bahçeşehir üni kafesinde sahlep veya çay kahve içmişliğimizde çok.

Sadece ufak bi imrenme var :) gidip 1 sefer içeceğim ordanda. merak ettiğim millet nasıl beceriyor oralardan içmeyi :)

nihayetinde bir içecek kültürü. içmesekte bilmekte fayda. ;)

yaw zaten kendimize ait olan yerlerden çıkmıyoruz. arkadaş özsüt demiş. baya gitmişliğim var. içeceklerini beğenmesemde :) veya gidip sade bi kafede veya beşiktaş bahçeşehir üni kafesinde sahlep veya çay kahve içmişliğimizde çok.

Sadece ufak bi imrenme var :) gidip 1 sefer içeceğim ordanda. merak ettiğim millet nasıl beceriyor oralardan içmeyi :)

nihayetinde bir içecek kültürü. içmesekte bilmekte fayda. ;)
Bu milletin başına zaten ne geliyosa o merakından geliyo :)

bugün ağzımdan moka (mocha) çıkacağına moko çıktı farkında olmadan :Dkadın anlamadım dedi ya neyi anlamadınız moko moko istiyorum diyorum ısrarla :D sonra ben utandım :D

:kop::kop::kop:

muhabbet harika.. yani türkçesi söylense belki bu kadar zorlanmayız:D..
ya bi o kadar yabancı şey öğreniyoz/öğrenmeye çalışıyoz bi de bunlar çıktı:eek:..
en iyisi karizmayı çızdırmamak için bunlarla hiç konuşmadan el-kol işareti ile istemek:)..

Son düzenleme:
bir kahveye bu kadar anlam yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum, ben de gidiyor ve içiyorum, son derece güzel kahveleri var.

Laptopla saatlerce oturma meselesine gelince wireless ücretsiz olduğu için insanlar hem kahve içip hem de internetten faydalanabiliyorlar, önemli şahsiyet oldukları filan yok.

böyle yerlerin statü sembolü olduğuna da katılmıyorum, 3-4 liralık bir kahveyle statü olmaz.

Tabikide o tip mekanlar statü sembolü olamaz. Ama artislik uğruna kılıfa sokulabilir bahsettiğimiz gırgırını yaptığımız durum da bu zaten:D
Mekana laf söylediğimizde yok muhabbet işte bişey sanan insanlar sanmasınlar o bile yeter:D:D:D

Bu arada 5.50 den aşağıya kahve bulamazsınız yok pardon sade americano küçük boy 4.50 sanırım:D:D:D

Kışın ; White chocolate mocha veya caramel macchiato
Yazın ; Caramel frappicino

Dene pişman olmazsın ;)

Fiyatları yüzünden çok sevme semde markayı bu kadar popüler hale getiren firma yöneticilerini taktir ediyorum.

Fiyatları yüzünden çok sevme semde markayı bu kadar popüler hale getiren firma yöneticilerini taktir ediyorum.

abi Türkiye de para kazanmanın en büyük yöntemi gaz vermeyi bilmektir.

gazı bi kapattınmı bizim memlekette ordinaryusa da çakarsın malı kaldırım mühendisinede ne okuduğu ne kadar okuduğu yada gezdiği hiç önemli değildir:D:D:D

Geri