Starbucks içecek önerileri !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bir kereye mahsus extra 7 shot lı americano için ayak parmaklarınızın olmadığını hissedin başkada bi cacık yok üfürükten teyyare hatta şansınız varsa karnınız ağrımaz cırcır olmazsınız...

yok mu güzel bir türk çayııı
yada türk kahvesiii

Latteyi tercih ediyorum (Tall = En ufak boy) resmen karmını doyuruyor ve tadı çok hoşuma gidiyor.

mesela şöylemi diyoruz elemana :

"hey bana bi tall latte" :) öyle mi oluyo :) yoksa küçük bi latte alabilir miyim mi? nasıl ?

sen sadece bardağını al sora evden çıkmadan içine su cay falan koy araba kullanırken iç:D

yeni trend bu şimdi con con lar öle yapıyo:D:D:D

Benim dükkan üsküdar da ticaret üni li kızlarda senin dediğin gibi yanlız sotun üsküdar da starbucks olmaması :D :D

Fiyatları konusunda çok bilgim yok gittiğim yılda 2 yada en fazla 3 tür ama tavsiyem white moka ( yazlışı yanlış olabilir :) )

bugün ağzımdan moka (mocha) çıkacağına moko çıktı farkında olmadan :Dkadın anlamadım dedi ya neyi anlamadınız moko moko istiyorum diyorum ısrarla :D sonra ben utandım :D

Ben hiç gitmedim Starbucks'a. :D Bir gün gitmeyi düşünüyorum.. :D

bir kere davet edildik pederle orda da çay istedik .Bizi davet eden ahbap biraz güldü falan DD.çay da yokmuş

Amerikan emperyalizminin simge markalarından birisi. Adımımı atmadım asla atmamda. Delikanlı gibi gidin biyerde çayınızı için :D. adını bile söyleyemediğiniz saçma sapan içeceklerin peşine düşmeyin. Ha amacınız bişeyler içmek değilde desinler olsun diye böyle bir mekana gitmek yada hatunları kesmekse orasını bilemem. o başka bir muhabbete giriyor.

Ha ayrıca en uyuz olduğum şey böyle mekanlarda önünde laptop bir içecek saatlerde o mekanlarda oturan erkeklerdir. Çok önemli işadamı oluyor sanırım bu tipler :)

Amerikan emperyalizminin simge markalarından birisi. Adımımı atmadım asla atmamda. Delikanlı gibi gidin biyerde çayınızı için :D. adını bile söyleyemediğiniz saçma sapan içeceklerin peşine düşmeyin. Ha amacınız bişeyler içmek değilde desinler olsun diye böyle bir mekana gitmek yada hatunları kesmekse orasını bilemem. o başka bir muhabbete giriyor.

Ha ayrıca en uyuz olduğum şey böyle mekanlarda önünde laptop bir içecek saatlerde o mekanlarda oturan erkeklerdir. Çok önemli işadamı oluyor sanırım bu tipler :)
Kültürümüzü asimile ettiler tarihimizi asimile ettiler barbar deyip tarihe gecmiş tüm katliamları bize yüklettiler şimdi iceceklerimize karışıyorlar yani icecekte bile asimilasyona maruz kalmış durumdayız o tür mekanlara asla gitmem türk kahvesi ve cayının üstünede içecek tanımam alırım yanıma semaverimi (bizim burda tahta cubukları yakacak olarak kuyllandığımız cay yapmak için yapılmış özel semaverler var) cıkarım ishakpaşa sarayına şehire tepeden bakar ağrı dağına karşı cayımı keyifle yudumlarım bu keyfimide bırakın adını bilmediğim bir içeceğe amerikanın hepsine değişmem

Geri