Starbucks içecek önerileri !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadas bu kafeyı sevmıyorum menulerıne dılım donmuyor :D

mesela şöylemi diyoruz elemana :

"hey bana bi tall latte" :) öyle mi oluyo :) yoksa küçük bi latte alabilir miyim mi? nasıl ?

Latte istiyorum diyorsun o zaman nasıl sitrsiniz Tall mı bilmenemi diye boyut sayıyor bende tall diyorum en ufağı bu arada arkadaşlar gıda işlerinden anlayan birisi olarak şunu söylüyorum. Bu tarz yerlerde pasta kek vs vs yememeye çalışın neden derseniz Frencayzing sisteminde tüm ürünler bir merkezden gelir. Gelesiye kadar da ya derin dondurucuarda geliyor yada geldimi hemen dondurucuya atılıyor. Fakat yediğiniz şey 2 günlükden aşağı değil. Bunu sadece starbucks icin demiyorum. Frencayzing geneli böyledir.

gereksiz bi mekan bence.

tall grande venti bitti gitti yaw :D

arkadaşların ısrarıyla 3-4 kez gitmişliğim var her seferindede midem bozuldu eve zor attım kendimi,şöyle demli 3 şekerli bir çayın yerini hiç bir sıcak içecek tutamaz o kadar

Yook kahve dünyası baya bi gazını aldı bunların bakmayın siz.:D:D

cevahirdeydim bugün. önce yemek yedik ama giderken starbucks ın önünden geçtik. arkadaşaş dedim bi kaç bişi öğrendik yemekten sonra girelim :)

yemekten sonra baktım kahve dünyası ve daha büyük belki 4 5 kat daha büyük olmasına karşın tıklım tıklım doluydu. dedim yine ne varsa Türk markasında ve boş bi masa zor bulup oturduk. ama menüde yine moca lette mociato falan :) bende burdan mocayı duymuştum buzlu bi moca aldım. fena değildi :) demekki türk te olsa bilecen hacı ne içtiğini. zâtlar ayrı kültür oluşturmuşlar kahveli içeceklerde. ;)

expresso ya devammm

yemek ve içme hususunda eğer gerçekten damak zevkime ve mideme hitap ediyorsa parayı laf etmem neyse odur. şu atasözünü devamlı takip ederim ve şimdiye kadar hiç başım ağrımadı. "keçinin bilmediği ot karnını ağrıtırmış"

Geri