Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar astra SRI , gtcnın bır ust bolumumudur we teknık ozellıklerı nedır,,pıyasadada goremedım oyle bır model varmı bole bısy google da ararken gordum
astra sri dedigin araba ingilterede opel degilde [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Vauxhall ismi altinda cikan astra gtc den baska birsey degil diye biliyorum ben. tektin ozellikleri derkende astranin hangi motor secenekli warsa onlar mevcut. OPC de VRX adiyla cikiyor.
[/SIZE][/FONT]
Opel'in İngilteredeki adı Vauxhall'dır. Opel'de çıkmış olan donanım adları Vauxhall'da farklıdır. Opel'de GSİ , Vauxhall'da SRİ'dır. Aynı şekilde Opel'de OPC Vauxhall'da VXR'dır.
VXR'ın açılımı Vauxhall Racing'tir.
tamam sımdı bu ozaman opel degıl o dedıgınz markanın arabasıdır oylemı teknık ozellıklerıde aynı hıc bır fark yok tesekkuredıorm sanırım kadranı 220ye kadardı saolun
çoğu aracın y.dışındaki isimleri ve modelleri farklı olabiliyor örneğin tr de hyundai coupe y.dışında ise tiburon adıyla satılıyor neden böyle birşey var bilmiyorum açıkcası ama vardır bi kerameti
opel olmazmı opel tabiikide opel tarihi başlığını aratır benim yazdığım yazıyı bulup okursanız tam olarak anlarsınız vauxhall , saturn ,holden öz opeldir sadece adı farklıdır