Sportiva lastik markası hakkında yorumlarınız?

__PraMiT___

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SPORTIVA lastiklerden kullanan varmı nasıldır yol tutuşu performansı falan?
uygun fiyatlı olmasından tercih edilir mi?

valla ilk sizden duyuyorum... ama neden herkezin bildikleri lastiklere ve güvenilir lastiklere bakmıyorsunuz?mishelin lassa pirelli continental vs vs... uygun fiyat sanırım bunlar?

arkadaşım lastikçi ve 4 tanesini 300 gibi bi rakama bırakacağını söyledi.
sıfır 4 tane lastik. 195/65/15 ölçülerinde. sizce nasıldır fiyat performans durumu?

lastık konusu cıddı bır konudr ucuz alayım derken kendınızı tehlıkeye atmayın gıdın bılındık bır marka alın

İlk defa duyuyorum fiyat olarak çok uygun ama mezvu lastik olunca fiyat konusunu biraz gözardı etmek lazım.

arkadaşım lastikçi ve 4 tanesini 300 gibi bi rakama bırakacağını söyledi.
sıfır 4 tane lastik. 195/65/15 ölçülerinde. sizce nasıldır fiyat performans durumu?

2 ay önce tanesini 140 liraya aldık michelin energy serisinden...

Sportiva Continental'in yan markası diye biliyorum kullanan pek yok diye biliyorum Continental sportiva - Michelin Kleber ikilisi gibi birşey ..Koçtaş ta gördüm bundanda veriyorlar

bence 300 liradan biraz daha fazlasına daha kaliteli hatta cok daha kaliteli bi lastik bulabilirsin bence...

hmmm teşekkürler arkadaşlar. daha neler duyucaz bakalım fani dünyada :D

arkadaşım bence michelin den şaşma opelin süspansiyonları serttir michelin kadar yumuşak lastik ben görmedim ben yeni taktırdım arabanın çekişi ve süspansiyonu daha iyi oldu lastik deyip geçme arabanın yerle temas eden tek parçası canını üç kuruşluk lastiklere emanet etme bence ama yinede sen bilirsin selamlar

Geri