sözde polis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaslar polis süsü verme değil emniyetin caycısı bile olabilir emniyettin garajından çıktı üzerinde polis logosu olan bi kart vardı boynunda ip gibi sallanıyodu aynı fuarlardaki tanıtımcılar oluyoya

bahsettigim plaka zaten corolla nın

Son düzenleme:
Walla öncelikle geçmiş olsun Buğra ama böle insanlara yetki veriyolarya :( dicek laf bulamıyorum:( ayrıca tipocunun yerinde olsam cıngarın alasını çıkartıp karakola giderdim ve olayı anlatırdım en azından yani gerçek polisse tabi;) ama şuda var gerçek bi poliste olsa kendini bi şekilde haklı çıkartır paçayı sıyırır:( ayrıca yanlış hatırlamıyorsam sivil hiç bir polis araç durduramaz;) ancak görevde olması gerenk:D ama tekrar diyorum en azından bi cıngar çıkarmak gerek:o öle bi durumda gitsen bile fazla bi olay çıkmaz:( tabi polise hakaret etmediğin sürece:(

ya adam nası cıngar çıkarsın biri senin üstüne kırcak sen yayalara carpmayım diye zor toplucan sonra önüne burnunu uzatıp seni kaldrıma şıkıstırcak kapını acamıcan ( adma öle bi ayarldıki burnu öne soktu arka tarafta tiponun kapısının açılmasını önledi)

ne oldgunu anlamadan çöktü ehlieyete ruhsata resmen gasp

netten sorguladım ama arac toyotaların klasik bi acık rengi vardır ondan biraz bej gibi neyse işte

06 L*P 67

TOYOTA
2007
25/12/2006
ANKARA
GRİ (Gümüş)
OTOMOBİL

Son düzenleme:
netten sorguladım ama arac toyotaların klasik bi acık rengi vardır ondan biraz bej gibi neyse işte

06 LIP 67

TOYOTA
2007
25/12/2006
ANKARA
GRİ (Gümüş)
OTOMOBİL

arayıp polise haber versene. anlat olayı, böyle terbiyesiz insanlar yüzünden adınız çıkıyor kardeşim gazıyla belki ilgilenirler. polislerle ilgili yorum yazmayacağım, ilginç insanlar.

o araç istihbaratın aracı olabilir arkadaslar. . eger istihbarata ait ise o arac yapacak bişe yok. hatta üstüne üstük tipoyu kullanan sahsa yazık bile olabilir. ama genede şikayet etmekte fayda var.

hiç bişey olmaz askerde benimde başıma buna benzer bişey geldi bu arada askerde sivildim aynı bu olaya benzer bişey oldu kartları pişti yaptık benim kart ağır bastı bu tip insanlar polisliğin arkasına sığınıyolar yani polis kartını göstermeden konuşulmuyo sanki bigün sert biyere çarpınca anlar heryerde kart çıkartılmayacağını unun üstüde vardır

ya adam nası cıngar çıkarsın biri senin üstüne kırcak sen yayalara carpmayım diye zor toplucan sonra önüne burnunu uzatıp seni kaldrıma şıkıstırcak kapını acamıcan ( adma öle bi ayarldıki burnu öne soktu arka tarafta tiponun kapısının açılmasını önledi)

ne oldgunu anlamadan çöktü ehlieyete ruhsata resmen gasp
Hadiya buğra ne bileyim abi resmen polisiye filmlerindeki gibi olmuş yahuuu peki burda tipolunun suçu neki acaba:( işin doğrusu ben onu çözemedim:(

Keşke tipocuyla birlikte karakola gidip tanıklık yapsaydın. Biz müneccimiz ya kimin polis olduğunu şıp diyde o trafik karmaşasında hemen anlayabileceğiz ve bir olay olduğunu düşünüp ona yol vereceğiz. Benim canımdan daha mı önemliymiş onun olayı.

özür dilerim.

dikkat etmemişim.

selamlar.

kardeş eğer bu konuyla ilgili olarak gereğini yapmak niyetindeysen ve bu niyetinde ciddiysen valilik makamına dilekçe yaz. Olayı detaylıca anlat; dilekçenin son kısmına da "durum hakkında gereğinin yapılması ve tarafıma bilgi verilmesi" diye belirt.

Değil istihbarat feriştahı olsa zıplatırlar. Kurum o kadar da gevşek değil.

Geri