sözde polis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
...

Son düzenleme:
o kişiye belirtirsen emniyete gdiip ifade verebilirim sahitlik yparım çok içime oturdu
ülkemizdeki sahtecilerede ders olsun :)

ayırca o gün kendisini biraz izledim benim peşimde oldugumu anlayınca yavasladı ben önüne gecmek zrounda kalınca ilk sağa dönp vınnn !!!

bulmaca yavas yavas çözüldü çok sevindim hereks cezasını çeksin

Son düzenleme:
Önce çok güldüm.....iSTERSE BAŞBAKANIN KORUMASI OLSUN...Kimse kimsenin elinden o şekilde kimlik alamaz.O kimligi ehliyeti kaptıran zaten ADAM değildir..Ne olursa olsun ben o Tipo daki şahsın polis olduğuna inamıyorum...

zaten belirtmiştim o şahıs polis olamaz diye...

....

Son düzenleme:
arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın.bugün asker ve polis elbiseleri armaları heryerde satılıyor.biraz bilinçli olalım o elbiseleri alıp giymek suç ama farzedelim adam aldı giydi size böyle saygısız davrandı.vatandaş olarak polisin bize kimlik sorma yetkisi olduğu gibi bizimde polis kimliğini görme hakkımız var.bu işler öyle yakaya bi arma takmakla olmaz.lütfen bu konularda daha hassas davranalım.

zaten kişi polis dir diye bi sey sölemedik eger polisse bu nası bir polislik dedik

3 kagıt düzen heryerde oluyo bugun sokak aralarında muayenehanesi olan büsürüsahte doktor var onun gibi yani ;)

Ülkemizde ne yazık ki bazı polisler böyle davranabiliyor ama işini doğru dürüst yapanlarda var mesela bizim kampüs polisi hep kırmızı ışıklarda bekler ve hep yol verir.Zaten adamda polis değilmiş işallah bu yaptığı terbiyesizliğin acısını en ağır şekilde çeker.

Son düzenleme:
bencede sivil memur yada işçi temizlik aşcı v.s bunun gibi... bize denk gelmezki o armayı yedirirdim ona...

bugün ankarada görevli bir polis arkadaşa plakayı araştırmasını rica ettim.bu araç sizin tahmin ettiğiniz gibi ne istihbarat ne terör nede başka bir sivil ekibe ait.ve araçın içindeki şahısda polis falan değilmiş.bana söylediği bu şahısın emniyete tadilat için gelip giden taşeron firmaların işçileri olduğu ve aracında mütaeahhite ait olduğu,kendilerine sadece bu işleri sırasında emniyete giriş çıkış için kullanmak üzere verilen giriş kartı bulunduğu ve haliyle üzerinde polis armasının bulunduğu,ancak bu şahısın hakkında belirtilen gün dışında kendisini polis olarak tanıtığı ve bu nedenle şahsın kendisine polis süsü vermek suçundan hakkında şu sıralarda işlem yapılıp adliyeye sevkedileceği ve iştende atılacağını belirtti.daha fazla açıklamayı ne ıo yapabildi nede ben sorubildim.zira tlf lar dinlenmekte imiş.bilginiz olsun selamlar

ee ne demişler acele karar vermeyin . polislere laf söyleyen arkadaşlar özür borçlu herhalde

Milletce yeri geldiği zaman tepkimizi vermeliyiz.
Işıklarda diğer aracları ve yayaları tehlikeye düşüren resmi ve özel araclara gereken tepkileri vermek gerek.! Gecenlerde gazetede bir haber okumuştum ve bundan keyif aldım. Haberde; Eskihisar araba vapuruna binmek için araçlar sıra beklerken, Audi marka makam arabasının sıradaki aracları beklemeden vapura binmesine diğer arac sürücüleri tepki göstererek protesto etmişler. Olayların büyümemesi ve halkın tepkisinin artmasından dolayı, Jandarma makam aracını gemiden indirerek olayların büyümesini engellemişti.

Geri