Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce çok güldüm.....iSTERSE BAŞBAKANIN KORUMASI OLSUN...Kimse kimsenin elinden o şekilde kimlik alamaz.O kimligi ehliyeti kaptıran zaten ADAM değildir..Ne olursa olsun ben o Tipo daki şahsın polis olduğuna inamıyorum...
bugün ankarada görevli bir polis arkadaşa plakayı araştırmasını rica ettim.bu araç sizin tahmin ettiğiniz gibi ne istihbarat ne terör nede başka bir sivil ekibe ait.ve araçın içindeki şahısda polis falan değilmiş.bana söylediği bu şahısın emniyete tadilat için gelip giden taşeron firmaların işçileri olduğu ve aracında mütaeahhite ait olduğu,kendilerine sadece bu işleri sırasında emniyete giriş çıkış için kullanmak üzere verilen giriş kartı bulunduğu ve haliyle üzerinde polis armasının bulunduğu,ancak bu şahısın hakkında belirtilen gün dışında kendisini polis olarak tanıtığı ve bu nedenle şahsın kendisine polis süsü vermek suçundan hakkında şu sıralarda işlem yapılıp adliyeye sevkedileceği ve iştende atılacağını belirtti.daha fazla açıklamayı ne ıo yapabildi nede ben sorubildim.zira tlf lar dinlenmekte imiş.bilginiz olsun selamlar