hadi gözün aydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende 1 şubatta ingilizce öğretmenliğinden mezun oldum hazırlık dahil 4.5 senede bitti okul insan bitsede kurtulsam dediği zamanları özlüyor,şimdiden okulda arabayla tur atmayı, go kart yaptığımız günleri, sahilde oturup arkadaslarla dertlestıgımız zamanları, sınav oldugu gunden 1 gun önce ders calısmayı, bölümdeki ortamı ve sanki kıbrısı özledim.
Geleceğiniz aydınlık olsun tebrikler.![]()
tabiki memleketin her yeri bizim neresi olsa çalışırız ama eğer seçme şansın varsa doğunun iyi yerlerini yazarsan iyi olur..sonuçta üç yıl en az burada kalacaksın ve gençliğinin belki de en güzel yılları buralarda geçecek(Para kazanacaksın ama harcayamayacaksın belkide)
sosyal hayat sıfır,çok soğuk,hava çok erken kararıyor,idareciler yetişmiş kişilerden değil yöre halkının torpillilerinden seçiliyor,kendini geliştiremiyorsun.....
Ama şu da kesin öğretmen gibi öğretmen olacaksan doğu da görev yapmadan olamazsın...ben buralara gelmeseydim hep mesleğim ve hayatım adına bir eksiklik hissedecektim..3. yılım insallah bu sene gideceğim..gördüğüme memnunum buraları ..ama şansım olsaydı buralara yinde gelmezdim..