Sonunda Mezun Oldummmmmmmmmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi gözün aydın

Bende 1 şubatta ingilizce öğretmenliğinden mezun oldum hazırlık dahil 4.5 senede bitti okul insan bitsede kurtulsam dediği zamanları özlüyor,şimdiden okulda arabayla tur atmayı, go kart yaptığımız günleri, sahilde oturup arkadaslarla dertlestıgımız zamanları, sınav oldugu gunden 1 gun önce ders calısmayı, bölümdeki ortamı ve sanki kıbrısı özledim.

Geleceğiniz aydınlık olsun tebrikler.:alkis:

hayırlı olsun...allah vatana millete hayırlı gençler yetiştirmene nasip eder inşallah...

hayırlı olsun :) benim 1 yıl var daha ama uzatmalarla 2 :D

tabiki memleketin her yeri bizim neresi olsa çalışırız ama eğer seçme şansın varsa doğunun iyi yerlerini yazarsan iyi olur..sonuçta üç yıl en az burada kalacaksın ve gençliğinin belki de en güzel yılları buralarda geçecek(Para kazanacaksın ama harcayamayacaksın belkide)
sosyal hayat sıfır,çok soğuk,hava çok erken kararıyor,idareciler yetişmiş kişilerden değil yöre halkının torpillilerinden seçiliyor,kendini geliştiremiyorsun.....

Ama şu da kesin öğretmen gibi öğretmen olacaksan doğu da görev yapmadan olamazsın...ben buralara gelmeseydim hep mesleğim ve hayatım adına bir eksiklik hissedecektim..3. yılım insallah bu sene gideceğim..gördüğüme memnunum buraları ..ama şansım olsaydı buralara yinde gelmezdim..

Mesleki gelişimim adına nasıl olur tam bilmiyorum ama hayatımın 11 senesini doğuda geçirdi. Elimden gelse 1 günlük olsa bile gitmek istemem bir daha ama o butonu eğer iyi bir puan alamazsam işaretlemyi yine de düşünüyorum..

Ayrıca diğer arkadaşlara tşk ederim.. darısı mezun olmamışların va adaylarının başına:)

hayırlı olsun.. darısı başımıza :]

allah yardımcın olsun tebrikler...

Tebrikler. Ama fazla sevinme asıl zorluklar şimdi başliyor. İnşallah sansın bana benzer, ben mezun olduktan 28 gün sonra iş başı yapmıştım.
Allah gönlüne göre versin ve de yardımcın olsun kardeşim.

TEBRİKLER TEMBEL ÖĞRETMEN:)vay be amma öğretmen varmış ha.....(BENDE:))

Geri