Sonax'i denediniz mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mumtaz37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mumtaz37

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar internette sürekli reklamını yapan SONAX uygulamasını deneyen var mı. Eğer reklamında yazdıkları doğru ise güzel bir uygulama gibi görülüyor. Uygulama yaptıran varsa lütfen fikirlerini yazsın. Forumdaki herkese selam ve saygılar.

Sonax ın ürünleride güzel işçiliğide ben 1 kez boya koruma detaylı dış temizlik yaptırdım gayet memnun kaldım tam 6 saat titizlikle uğraştılar. Ancak ben sizin yerinizde olsam seçimimi Meguiars dan yana kullanırdım.

İnternet sitesinden size yakın olan şubeleri arayıp bilgi alın derim. meguiars.com.tr olması lazım.

valla ben arabayı ilk aldığımda iç dış motor boya koruma detaylı temizlik yaptırmıştım çok memnun kaldım.ayrıca arabamı orda yıkattırıyorum çok memnunum anlayacağınız tavsiye ederim

sonax bu uygulamaları kredi kartına taksit yapıyomu??? çok pahalı yaaa

ben geçen ay 249 tl ye sonax nano guard boya koruma yaptırdım. shell kart'a kampanyası varmış, memnun kaldım.

Meguiars varken sonax'a bakmaya bile gerek yok fakat daha pahalı ancak maltepe sahilde sonaxtan meguiars'a dönen bi yer var bu yıl içinde el değiştirdi orda fiyatlar diğer meguiars'ların yarısı kadar ki yetkili uygulama merkezi ben orda yaptırdım tavsiye ederim

Geri