Son Viteste Devir 5400'i Geçmiyor - Astra G

Semih Bey, komik oluyorsunuz artık, siz 230 yaptınız sanın mutlu olunda bizi o tacho videosu ile güldürmeyin. Devir kesiciyi unutmuşsunuz :maden::maden: birde çok acayip hızlanıyor, supercharger ile o kadar hızlanamıyoruz. Mesela kadranı kalibre ederken, 260km lik olarak kalibre ederseniz bir daha inandırıcı olur.

astra g kullanmasam astrayı f1 aracı zannederim bu konudan sonra :D
bende 200 gördüm ama o hızda yol bilgisayarının tuşlarına basınca 187 gösteriyordu. ayrıca 160dan sonra 2 tane şarkı bitti araba ıkına ıkına çıktı o hıza :)
1.4 ilede 230 görmek büyük başarı taktir ettim valla. corolla var ki motoru opel motorunu serilikte yer bitirir onda bile araba 160'dan sonra ıkına sıkıla gidiyor...volvo s40 denedim oda aynı 150 160'dan sonra afedersiniz sıç..yo :D atmosferik 1.6 araçlar malesef böyle.
vectra c var şimdi bizde oda 140'dan sonra 190 görünceye kadar 3 tur tespih çekersiniz... :)

Bu yanılmayı da ilk sayfada söyledim de dikkate almıyorlar. Kadran 200 de gösterse, 10-15km azdır gerçek hız. Fabrika verisi zaten 188, normal.

Aslında boş yapmaya gerek yok. İstanbulda olanlar için DriftBox mevcut, direk Dbn e bilgileri dökeriz. %100 sonuç :) Kadranları da bu şekilde kalibre ediyoruz zaten.
http://www.vboxusa.com/performancedrift/driftbox.php

Geri