- Konuyu Başlatan
ikinci elde harikalar yaratılır ama malumunuz indirimden faydalanmak için sıfır bir araç zorundayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutluhan bey bende 1 ay önce aynı sizin gibi ne alacağım konusunda gel gitler yapıyordum. sizin durumunuzu iyi anlıyorum.
Bende bu segmentte punto evo, corsa, c3, polo,fiesta araçlarını karşılaştırdım. Fiyat ve donanım açısından en mantıklı araç banada punto evo ve fiesta gelmişti. ancak alacağınız sky dome lu evo sanırım 36 bin civarına geliyor.
Evodaki donanımlar sizi kandırmasın gerek malzeme kalitesi gerekse ufak oluşu beni bu araçtan soğuttu.
Bence bir üst segmentte olan astra classic modelinide düşünmelisiniz pazarlıkla 38 38.500 e alabilirsiniz. Donanım olarakta gayet dolu bir araç ve motoru 90 hp. Daha önceki aracım corsa c 1.3 70 hp ile arasında performans olarak bariz fark var diyebilirim.
arkadaşlar ilk başta bakınca, düşününce hakketen 35 bin lira verilecek bir araç gibi durmuyor, 35 bin TL nakit paraya gidip ikinci el bir iki senelik focus TDCİ ghia felan alınır diye aklınıza gelmiyor değildir eminim ama benim durumum farklı , benim araca vereceğim para bir yakınımdan dolayı engelli indirimi ile 25 bin TL , donanım olarak aynı donanımdaki ford fiesta 42-43 leri buluyor , opel corsada bu donanımların bir çoğu yok ve max donanımlı dizel bir corsada 40 binleri rahat geçiyor. Tüm bunlar ve birde fiat ın 3 yıl 150 bin km garantisi ve 487 tl ek ücret vererek 5 yıl garanti uzatma avantajı beni FİAT PUNTO EVO ya yönlendirdi. umarım yanlış bir karar vermemişimdir. arabayıda almış değilim ama almaya çok yakınım. yorumlarınıze bekliyorum. Teşekkürler.
fiesta 1.4 tdci titanium x paket metalik siyah için için geçen ay pazarlıkla 35000 fiyat almıştım. Ancak 160 nm tork 68 ps gücünden dolayı vazgeçtim.
Ben yinede c segmenti astra classic 3 diyorum. Segment farkı var bir kere ve donanımlı bir araç.
doğru hocam 1.4 68 ps motor güçsüz gibi düşünüyorum bence , 1.6 tdci 95 likleri var fiestanın onlarda en baz titanium 40 bin lira x paketle 42 leri buluyor. keşke aylarca bekleme problemi olmasaydı classic 3 ün .
3-4 ay çok zaman vermişler size. Ben alırken 1.5 max. 2 ay demişlerdi. Fiestanın 95 liğide fiyatından dolayı rağbet görmediği için getirmiyor bayiler özel sipariş üzerine geliyor ve 2.5 ay diyorlar.
bir arkadaşım aldı 1 hafta önce teslim ettiler 3 ayda geldi araç , bundan sonra daha da uzar süre diyorlar. karar vermek çok zor
bende aynı aracın skydomesuz olanı var ( alırken bütün türkiyeyi arattırmıştım stoklarda ve gelecek araçlarda bitane bile skydome lu araç yoktu)... şu an araçla 24bin km yaptım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım ayrıca iç dizaynı ve malzeme kalitesi g.puntodan kat kat daha iyi diyebilirim. yakıt konusuna gelirsek ş.içi sıkıştırarak kullanırım 100 km de 5.2 lt mazot yakıyor ve performansı da gayet yeterli 1.3 bir araca göre. başka sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.... Bu arada nacizane bi fikir sunayım size
ben olsam beyaz alırdım mutlaka
bende beyazı var ve en çok yakışan renk bence beyaz....