son karar ! Punto Evo 1.3 multijet...

onur bey bir önceki aracım corsa cdti idi bu motoru bildiğim için , multijet de aynı platformda üretilen bir motor olduğundan dolayı sanırım ve umarım performans açısından problem olmayacakdır.

ağırlık olarak daha azsa performası daha iyi bile olur güle güle kullanın bir box alıp takın bence;)

Hayırlı uğurlu olsun ...

Allah kaza bela vermesin...

Kutluhan bey bende 1 ay önce aynı sizin gibi ne alacağım konusunda gel gitler yapıyordum. sizin durumunuzu iyi anlıyorum.

Bende bu segmentte punto evo, corsa, c3, polo,fiesta araçlarını karşılaştırdım. Fiyat ve donanım açısından en mantıklı araç banada punto evo ve fiesta gelmişti. ancak alacağınız sky dome lu evo sanırım 36 bin civarına geliyor.

Evodaki donanımlar sizi kandırmasın gerek malzeme kalitesi gerekse ufak oluşu beni bu araçtan soğuttu.

Bence bir üst segmentte olan astra classic modelinide düşünmelisiniz pazarlıkla 38 38.500 e alabilirsiniz. Donanım olarakta gayet dolu bir araç ve motoru 90 hp. Daha önceki aracım corsa c 1.3 70 hp ile arasında performans olarak bariz fark var diyebilirim.

valla 35-36 milyarda puntoya vermem açık ve net yani punto yanii ikinci el çok iyi arabalar alırsınız o paraya

Bana kalırsa doğru seçim o paraya 2.el farklı arabalarda alınabilir ama aldıktan sonra yakıt ve vergi giderleri var. Bu devirde 1,6 benzinli arabaya bile binilmez. 1,3 multijet motorlar performansı ve en önemlisi tüketimi ile kullanıcısını memnun eder. vergi ve kasko konusunda da fena sayılmaz. yedek parça fiyatları uygun üstüne üslük fiat sorunsuzluk bakımından çok iyidir.

ne kadara aldığınızı bilmiyorum ama eğer 35 civarı ise, o paralara evo almazdım. 2. el max 2-3 yaşında araçlar o paraya alınabilir

o paraya destan yazılırdı da napalım olan olmuş artık D

grande punto süper araç ama 0 o kadar para vermek yerine astra alırdım... b segmenti yerine c segmenti araca binerdim...

o paraya destan yazılırdı da napalım olan olmuş artık D

arkadaşlar ilk başta bakınca, düşününce hakketen 35 bin lira verilecek bir araç gibi durmuyor, 35 bin TL nakit paraya gidip ikinci el bir iki senelik focus TDCİ ghia felan alınır diye aklınıza gelmiyor değildir eminim ama benim durumum farklı , benim araca vereceğim para bir yakınımdan dolayı engelli indirimi ile 25 bin TL , donanım olarak aynı donanımdaki ford fiesta 42-43 leri buluyor , opel corsada bu donanımların bir çoğu yok ve max donanımlı dizel bir corsada 40 binleri rahat geçiyor. Tüm bunlar ve birde fiat ın 3 yıl 150 bin km garantisi ve 487 tl ek ücret vererek 5 yıl garanti uzatma avantajı beni FİAT PUNTO EVO ya yönlendirdi. umarım yanlış bir karar vermemişimdir. arabayıda almış değilim ama almaya çok yakınım. yorumlarınıze bekliyorum. Teşekkürler.

Geri