Soğuk Havada Direksiyondan Gelen Garç Gurç Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Ya arkadaşlar çok önemli bir sorun olduğunu pek sanmam ama bir garip durum. Şimdi hava soğuk olduğun da direksiyonu sağa sola çevirdiğim de plastik sürtmesi gibi garç gurç diye bir ses geliyor ama hava sıcak ise bu ses yok :D nedendir acep? mantıklı bir cevap bulamadım kendimce.

Amortisor ust takozlarindan gelmesin o ses :)

Tapatalk.

Yok yok Alican oradan değil hani bu direksiyonun kontağın takılı olduğu plastik kapak yeri var ya oradan geliyor. Ama ne garip sadece soğuk hava da geliyor :D

Tamam sesi anladim, hissederek ceviriyorsun direksiyonu :) Eski corolladan gelirdi bizimde. Sokmeye kiyamadigim icin nereden geldigini hic ogrenemedim :D

Tapatalk.

Tamam sesi anladim, hissederek ceviriyorsun direksiyonu :) Eski corolladan gelirdi bizimde. Sokmeye kiyamadigim icin nereden geldigini hic ogrenemedim :D

Tapatalk.

İşin aslında bende o plastik kutuyu bir açayım dedim ama gözüm kesmedi yaw :D ön takımdan filan olması biraz zor da bu olay sanırım bu plastik kapak içinden bir yerden kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Başka da aklıma bir şey gelmiyor ki yaw.

İşin aslında bende o plastik kutuyu bir açayım dedim ama gözüm kesmedi yaw :D ön takımdan filan olması biraz zor da bu olay sanırım bu plastik kapak içinden bir yerden kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. Başka da aklıma bir şey gelmiyor ki yaw.

Aynen Nadir abi oradan geliyor ses. Bir zaman sonra duymuyorsun zaten havalar isinmaya basladi bosver en iyisi :D

Tapatalk.

Acep bu hani sinyal verdiğimiz de zamanlayıcı için içinde plastik bir malzeme var da ondan mı?

Geri