Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşağıda resmi bulunan, şu peugeot bipper, doblo tarzı araçlarda bulunan sade , koltuğa monteli kolçaklardan nasıl temin edebiliriz. Bizim araçların koltuklarına monte edilebilir mi?
Ben de buradaki tüm döşemecileri dolaştım ancak yok. Ticari minibüsler için çok kaba süngerden imal edilmiş büyük hacimli çıplak kolçaklar var onlardan alıp döşemecide kaplatıyorsunuz.Fakat benim resmini koyduğum daha kibar bir şey.
bunları ben bi ara arastırmıssım koltuğun icirne kaynak yapıyoryar iri cüsseli insanlar oturunca yada fazla yüklenince koltuğu eğiyor diye okumustum orjinal olmadıktan sonra çok randıman vereceğini sanmıyorum
Koltuga kaynak fılan yapılmıyor koltugun ıskeletıne ıkı parca kelepcelı montajlanıyor 90 derece yukarı asagı hareket edıyor hemde orta kısmı delmeye fılan gerek kalmıyor guzel bır uygulama tavsıye ederım..