Şoför camından gelen iğrenç ses

sahinakpul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımın ön sol camında videodaki gibi bi ses gelmye başladı.2-3 gündür bu şekilde iyice sinir bozmaya başladı.Bu sorunla ilgili kendim bişey yapabilirmiyim ?

cam.m4v

Ynt: Şoför camından gelen iğrenç ses

Ses hakikaten sinir bozucu, cam fitilinden geliyor sanki, fitilin yüzeyinde bir deformasyon olabilir mi acaba?

görünürde bariz birşey yok sn.Tamkan

Yaz ve kış arasındaki sıcaklık farkından dolayı sertleşen ya da çok yumuşayabilen fitiller ve cam rayları benzer sese her zaman neden olabilirler.

İmkanınız varsa dediğim noktaları dikkatlice temizledikten sonra cama gelmeyecek şekilde kaydırıcı nitelikli spreyle beslerseniz hem sesten kurtulursunuz hem cam motorlarınız daha rahat sessiz ve hızlı çalışmaya başlarlar, yoksa servise danışın; çözümü basittir merak etmeyin.  greatt

kuş pisliği bu şekilde bişey yapmış olabilirmi fitil de kuş pisliği vardı fakat temizledim.Ama geçen camda kuş pisliği hatırlıyorum.Acaba pislik temizlenmeden cam açılıp kapanmış olabilir.Araba babamdaydı.Böyle bişey sebep olmuş olabilirmi ?

sahinakpul link' Alıntı:
Arkadaşlar aracımın ön sol camında videodaki gibi bi ses gelmye başladı.2-3 gündür bu şekilde iyice sinir bozmaya başladı.Bu sorunla ilgili kendim bişey yapabilirmiyim ?

cam.m4v

Aynı ses bende de mevcut 1 haftadır gıtmedı yarın servıse gosterıcem

sahinakpul link' Alıntı:
kuş pisliği bu şekilde bişey yapmış olabilirmi fitil de kuş pisliği vardı fakat temizledim.Ama geçen camda kuş pisliği hatırlıyorum.Acaba pislik temizlenmeden cam açılıp kapanmış olabilir.Araba babamdaydı.Böyle bişey sebep olmuş olabilirmi ?

Boyaya zarar verdiği gibi fitilide yakarak sertleştirmiş olabilir ama canınızı sıkmayın en kötü ihtimalle fitil değişir sorun çözülür.

bende film yok ama bu ses benim camdan da geliyor arasıra. sonra kendi kendine geçiyor. bi süredir yok ilginçtir :)

sabahtan ses biraz azalmış gibiydi.Gözlemdeyim duruma göre gerekirse servise götüreceğim.Bu arada Özer ne yaptın servise sen götürebildinmi ?

benim aracımda buna benzer bir ses vardı ses fitille bağdaştırmamıştım ama cam fitili değişti benim deformasyon vardı artık böyle bir ses yok benimkide o zaman fitilden olmuş olabilir.sizinde böyle bir probleminiz olabilir o fitiller kapının altına kadar iniyor baya uzun sizde baktırın derim herhangi biryerinde bir problem olabilir

Geri