Slm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sonunda.motoru.kucağıma.aldım.arkadaşlar.
geçenlerde.anlatmıştım.belki.hatırlarsınız.mersinde.bir.hararet.yapmıştı.araba.
hortum.patlamıştı.hah.işte.o.araba.usta.motorun.kapağını.açtı.açtı.ağzını.yumdu.gözünü.
sıfır.motoryapcaz.artık.3000.ytl felan.dedi.bilmiyorum.artık.aslında.ben.opelciyim.bu.ikinci.opelim.ama.artık.tiksindim.
hiç.sorunum.bitmedi.en.iyisi.doğan.şahin.tipo.çok.paramı.yedi.arkadaşlar.bu.opeller.

öncelıkle actıgınız konuya uygun bı konu baslıgı yazsaydınız daha ıyı olurdu

abi telgraf mı çekiyosun hayırdır boşluk yerine nokta koyuyorsun?

birde Musa abinin dediği gibi uygun bir başlık hatta imza alanınıza da Ad-Soyad yazmanız gerekiyor..

sonunda.motoru.kucağıma.aldım.arkadaşlar.
geçenlerde.anlatmıştım.belki.hatırlarsınız.mersinde.bir.hararet.yapmıştı.araba.
hortum.patlamıştı.hah.işte.o.araba.usta.motorun.kapağını.açtı.açtı.ağzını.yumdu.gözünü.
sıfır.motoryapcaz.artık.3000.ytl felan.dedi.bilmiyorum.artık.aslında.ben.opelciyim.bu.ikinci.opelim.ama.artık.tiksindim.
hiç.sorunum.bitmedi.en.iyisi.doğan.şahin.tipo.çok.paramı.yedi.arkadaşlar.bu.opeller.
geçmiş olsun valla kolay değil anladığım hararetten sonra biraz daha yürüdünüz sanırım araba ile o yüzden dağıttınız sanırım motoru bendede hararet yaptı ve hemen arabayı stop ettim büyük geçmiiş olsun

hararetten hemen sonra motorun stop edilmemesi gerekir diye biliyordum. doğru mu acaba? yatak sarmaması için?
cesıtlı durumları var mesela motorda sogutma suyu var amam fan acmamıssa ve devırdaımı calısıyorsa motor calısken radyatöru su dökerek cok kolay bı sekılkde soguturuz. ama motorun hortumu felan patlamıs ve motorda su yoksa hıc ugrasmadan dırek oalrak stop etmek en mantıklısı

hararet yaptıysa o araba düzen tutmaz. sat bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri