skoda octavia hakkında bilgi - lütfen yardımcı olun

reklam olurmu bilmiyorum ama http://www.clubskoda.com/forum benimde üye olduğum sevdiğim bir forum reklam olursa ve bu yasaksa silebilirim burdan bir çok bilgiye ulaşabilrsin

çok teşekkür ederim serkan inceleyelim bakalım

valla siteyi inceledim,adamlar öve öve bitiremiyor arabayı.git gide seviyorum valla.kısmet

Burak arabayıda sattın, varmı bir gelişme??
yoksa skodayı vectranın yerinemi düşünüyordun?

Kasım ayında bende kafayı bu arabaya takmıştım.Dizel ve full olanına 52.000 YTL gibi fiyat verdiler.Yüksek ÖTV ve yıllık MTV miktarını kabullenmiştim.Ama 7.500 de bir bakıma girdiğini ve her bakımda yaklaşık 350 YTL olduğunu söylediklerinde hemen vazgeçmiştim.İncelediğim kadarıyla oldukça kaliteli ve kullanışlı bir araba.

kesinlikle pişman olmayacağın bir araba benzinlide 3 tür motor seçeneğin var 8 valve -16 valve ve Rs versiyonu var Rs al derim ama pahalı biraz :)

kalitesinden şüphe etme gidişi duruşu ve konforu süperdir iç donanımı bence vectralara nazaran daha sade ancak kesinlikle daha iyi bende mi tekrar skodaya dönsem diyorum :)

ben kulalndım 2008 model.1.6 FSI motor. benm yol gürültüsü almasından dolayı hiç ama hiç hoşuma gitmedi..

yok rs falan bizi aşar:)ayrıca dizellerine hayatta param yetmez o da aşar:)alsam alsam anca 1.6 102 hp benzinli alırım düz vites.haftalar öncesinden yarın için test randevusu aldım.yarın 1.6 102 hp manuel modelini test edecem.bakalım nasılmış

hadi bakalım. inş gönlünce olur ...

Burak arabayıda sattın, varmı bir gelişme??
yoksa skodayı vectranın yerinemi düşünüyordun?

valla dediğim gibi anlaştığım adam bugün anahtarı verdim.işte ruhsat falan değişecek.vectrayı satmayı hiç düşünmüyorum:)kısmet ya octavia çok beğendiğim bir araç tip bakımından.dediğim gibi yarın test edicem.buraya aktarırım gözlemlerimi arkadaşlar

Geri