skoda octavia hakkında bilgi - lütfen yardımcı olun

yok rs falan bizi aşar:)ayrıca dizellerine hayatta param yetmez o da aşar:)alsam alsam anca 1.6 102 hp benzinli alırım düz vites.haftalar öncesinden yarın için test randevusu aldım.yarın 1.6 102 hp manuel modelini test edecem.bakalım nasılmış

almaya gitmeden önce bana haber verirsen sana yardımım dokunabilir tabi skoda ata'dan alıcaksan senin için telefon açarım ve kiminle görüşmen gerektiğinide buradan bildiririm sana ;)

ben kulalndım 2008 model.1.6 FSI motor. benm yol gürültüsü almasından dolayı hiç ama hiç hoşuma gitmedi..

evet gökhan haklısın bende duydum yol gürültüsü kronikmiş sanırım.sağ kapı aralarından yüksek hızda baya bi ses alıyormuş.yarın görecez bakalım.buraya aktaracam herşeyi

almaya gitmeden önce bana haber verirsen sana yardımım dokunabilir tabi skoda ata'dan alıcaksan senin için telefon açarım ve kiminle görüşmen gerektiğinide buradan bildiririm sana ;)

daha alıp almayacağım belli değil tabi ama yarın testi aracını yolu üzerindeki skodadan alacam.orası ATA mı bilmiyorum.renault neziroğlunun karşısında alt geçit var önünde.ATA orası galiba bakmadım.inşallah ileride almak kısmet olursa sana haber vercem.sağol ilgin için

honda efe ile yanyana olan skoda ata(çiftlik kavşağında-polis kolejinin orada)

benim dediğim konya yolu üzerinde neziroğlnun karşısında.honda efe çankayada sanırım

açık adresini yazayım sana istanbul yolu 3.km. Çiftlik kavşağı/Ankara

arkadaşlar bugün testi gerçekleştirdim.öncelikle test ettiğim en iyi araçlardan biri olduğunu söyleyebilirim.aracın tek eksiği rüzgar sesi diye tahmin ediyorum.gerçekten yüksek hızda alıyor.kim ne derse desin.bu araba ses alıyor içeri.motor sesi pek yok ama rüzgar ve yol sesi yüksek hızda aynen içeride.dururken çalışıp çalışmadığını anlamıyorsunuz ama hız arttıkça içeride senfoni başlıyor sanki.konfor olarak bir passatı,vectrayı aratmıyor bu bir gerçek.performansını gayet yeterli buldum 102 hp nin.benzin tüketimide gayet ideal.2 saat test sürdü.çok zevk aldım ama şu rüzgar hayallerimi suya düşürdü diyebilirim.çok değil ama 120-130 dan sonra baya alıyor.yol tutuş mükemmel.çok güven veriyor.en ufak bir yana yatma eğilimi yok.gerçi araba elegance ve esp liydi.böyle işte.arabanın içi jetta kokuyor.zaten vw skoda aynı nerdeyse malzeme olarak.deri koltukları faşan çok güzeldi ama arabaya yakışmayana tek şey rüzgar sesi.gerçekten hayallerim suya düştü...

ben baştan söylemiştm:Ç) ama hayırlısı olsun ayrıca oktavia ya kadar piyasada araba çok:) geç onu zaten...

Geri