bizim arkadaşın arabayı koyduğu kapalı 3 katlı bi otopark var.. her bi arabadan 110 lira alıyolar galiba ve 200 tane falan araba var.. ayrıca yıkama kısmıda var garajın.. şahsen bende alıştım oraya orda yıkatıyorum.. 4 tane işçi çalışıyo, bi tanede müdür var.. işçiler vardiyalı olarak değişiyolar ve içerde yatakları var.. işçilere verilen maaş 500 lira artı sigorta.. müdürüede taş çatlasa 1 milyar desek... bu arada kuyu suyu kullanıolarmış yıkamada.. çok uzun süredir beleşti şimdi belediye saat takmış galiba ama yinede ucuzmuş heralde....
özetle adamlar deli para kazanıyo.. sadece araba kirası 20-25 milyar arası.. araba yıkıyolar halı yıkıyolar falan derken benim tahminim tüm masraflar çıkınca ayda 20 milyar net geliri var oranın...
bunu uzun uzadıya yazdım ne gereği vardı ama belki yinede yazdım
çanakkalede durum nasıldır bilmem ama böle istanbuldaki gibi bol araba ve dar sokakları olan bi semtte böle bi garaj süper iş.. krizden de etkilenme yok.. hiç araba eksilmedi diolar.. hatta çok araba sıfırlayan olmuş (ötv indirimi öncesi konuşmuştuk)
bence uygun fiyata yıkayıp sürümden kazanmak lazım.. güler yüz, müşteriyi rahat ettirmek falan önemli.. arabasını sık yıkatan insan zaten seviodur zevk alıyodur onun bu ihtiyaçlarını doyurcaksın

mesela en basitinden bi hava/su makinesi koycan.. adam gelip yıkattığında isterse lastik havalarına bakabilcek.. üzerinde ayak resimleri olan kağıtlardan koyucaksın paspasların üstüne falan filan...