Astra mı takasa sokup mokka almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yapıyorum. Görüşleriniz fikirleriniz düşünceleriniz nedir bu araç için. 032questn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mokka Astradan daha geniş bir araç değil. Sadece yüksek.FredericKapuska link' Alıntı:Doğru diyosun Tolga abi. Aynen ben bi test sürüşü yapayım o araçla. Benim artık öle sert davranış gösterecek araca ihtiyacım yok zaten bel fıtığı olmuşum.Mümkünse yoldaki kasisleri çukurları falan hissettirmesinArabayı aldıktan sonra çıktı zaten bu hastalıklar.Alıştık rahata iyisi mi ben satıp hiç bir şey almayayım. Şaka bir yana biraz daha geniş araca ihtiyacım olduğunu farkettim tatilden sonra.Kia olsun Nissan olsun bu araçların iç tasarımları hiç hoşuma gitmiyor.Hele o qashqai nedir öyle ya direksiyon simidi falan iğrenç çamaşır leğenine kumanda tuşu bantlamışlar sanki. Yeni kasasını görmedim ama 2013 e kadar olanlar bence tırt. Kia lar da aynı şekilde iç mekanlar özenilmemiş. Hayırlısı artık bakalım acelem yok henüz.