Bakın buradan anlaşıldıgı uzere egosunu arabanın gaz pedalı ile tatmin eden , şu internette videoları dolaşan , hız-makas-vs durumlarla , diger insanların canını tehlikeye atan tayfadansınız, sizin birkere olgunlaşmadan bu tarz konulara girmeniz bile yanlış . zaten bana arkadaşını anlat sana kim oldugunu anlatayım diye bir laf vardır ya , buyuk ıhtımalle arkadaslarınızda sizin gibidir ve eger oylelerse bu yakıt degerleri çok normal , bende bilirim 1.2 corsaya 100/15L yaktırmasını ne var ki , gaz pedalını paspasa yapıştırdımmı , hatta daha fazla bile yakar. Ama bu çok iyi araba kullandığım anlamına gelmez ki , yukarıda yazdıgınız yorumda bile bir aşagılama var (bindigim araba 70 HP degil) diye . Ne olucak yani arabam 70 hp ise, emin ol 40-50hp de olsa seve seve binerim. Zaten araba kullanmayı bilmek makas atmak- hız yapmak vs degildir ki , arabayı evden kaçıran ergen bile yapıyor onları , sonrada haberlerde izliyoruz öldü-öldürdü diye..
Bence yakıt tasarrufundan önce yoluna sokmanız gereken çok şey var , kendi canınızdan kendiniz sorumlusunuz beni ilgilendirmez en fazla ''aaa forumdan tanıyorum zaten bu yolun yolcusuydu ölmesi gayet normal'' diye tepki veririm , ama sırf egonuzu tatmin etmek için diger masum insanların canını tehlikeye atıyorsanız o zaman .......................................