Siyah İnsignia cı arabayı yavaş kullan !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Savaş abi hayalimdeki İzmirde yaşama isteğini körelttin valla :D Türkiyede en çok yaşamak istediğim şehir İzmirdi ama bi kere daha mı gözden geçirsek ne yapsak :rolleyes:
Aracıma otopark aramam ben nereye olsa park ederim dersen en büyük zorluğu aşmış olursun. Benim bu konuya üzülmemin asıl nedeni Ankara'da iken kapalı müstakil otoparkım varken, burada o şartlardan mahrum kalınca merkepten düşmüş gibi oldum :D. Arabanım 2 yılda boyasında oluşan değişikliği ekleyeyim de artık sen karar ver. Önce özellikle kışın gel biraz misafirim ol, ondan sonra bir daha düşün derim. (Resim yükleme sitesi yine terslik yaptı)

Siteyi yakalayabilmişken

sany1926.jpg

Siteyi yakalayabilmişken

sany1926.jpg

Vallahi dediğiniz kadar varmış :eek: Çok üzücü bir durum ya, göz göre göre bu hale geliyor ve elinizden birşey gelmiyor :( Yazık be, kıyamam ben. Bu şartlarda ancak gezmeye gelirim İzmire.. Özellikle kışın gel deme sebebiniz ney ? Yoksa kışın daha farklı sürprizler mi bekliyor İzmirde bizi :)

Kışın gezecek yer daha az, benim gibi emekli olanlar için durum biraz sıkıcı olabiliyor. Diğer yandan Ankara'da -10 derecede üşümezken burada 5-6 derecede bile üşümek olası.

o hareketleri yapanları araba diye bineceksin

43 sene Ankara'da yaşayıp daha sonra İzmir'e yerleşen birisi olarak İzmir'de hayat daha kuralsız veya laçka dersem kimse darılmaz sanırım. Apartmanlarda otopark neredeyse hiç yok, bırakın otoparkı bazılarında 10 metrekare bahçe bile yok, sokakların oldukca dar olmasına karşılık trafik çoğu yerde iki yönlü işliyor, hoş tek yönlü bile olsa karşıdan bir aracın gelmesi sürpriz sayılmaz. Araçların sağından tam gaz geçmek moda, Altınyol veya Ankara caddesinde 70 km ile gidersen kulağın çok çınlar. Ev-eşya taşıyanlar bir sokağı işleri bitene kadar trafiğe kapatabiliyorlar işin ilginç yanı kimse de bu durumdan rahatsız olmuyor. Işıklarda beklerken sarı yanar yanmaz arkadan korna, selektör ikazları yaygın, sokaklar kedi köpekten geçilmiyor (hayvan barınağı yok, kaldırımlarda köpek pisliklerine basmamak için gerçekten harmandalı oynuyoruz) devlet-belediye hizmetleri çok yetersiz (sokağımda temizlik yapan görevliyi bir kere gördüm, o da seçim zamanıydı), imar konusu çok gevşek, pahalılık ufak ufak kendini göstermeye başladı. Hemen aklıma gelenler bunlar, ama iyi yönlerini de yabana atmamak lazım.

Savaş abi ne eksik ne fazla birebir hepsini anlatmış. Özellikle şu sarı ışık davasına ben çok sinir oluyorum genelde taksiciler dolmuşçular öğrenci servisleri yapıyor bunu bigün birine çatcam ya hayırlısı.:mad:

Bu arada bilginize : Göz yaşartıcı sprey taşımak yasak araçta.. Geçen gün arac bağlandığında el koydular benimkine + tutanak tutacaklardı da ikna ettik.

yahu en güzel beyzbol sopası.çok da garantici olacaksanız 1tane de top bulundurun:)karşıyakada evimiz olduğundan en azından senede bir kere birkaç haftalığına izmire gidip gelirim.şoförlerinin çok ağı kanlı olması haricinde beni çıldırtan birşey olmadı.yayalara da genelde saygılılar ama yolda insanına göre değişseler de ciddi bir kısmı dalgın oluyor:)

araçtan neden iniyorsun abi asaletini göster o insin gelsin senin yanına hem daha rahat göz yaşartıcı sprey fıslatılıyor böylece :) sonrada takarsın vitese gidersin :) o ayılasıya kadar sen sıcak evinde kih kih gülerken bulursun kendi *deneyimle sabittir*

Dostum sen ne yaptın:kop::kop::kop:

Geri