Siyah İnsignia cı arabayı yavaş kullan !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yalancı kahramanlar uzun yolda veya yanlız olduklarında maşallah kuzu gibiler. Bunlar birlikten kuvvet doğar mantığı ile yaşayan bıçkın geçinen sahte kahramanlardır.

Kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz.
Edep ile gelen lutuf ile gider

Kalabalıkta efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz.
Edep ile gelen lutuf ile gider
Güzel sözmüş.

İşte bu yüzden arabada levye istiorum babam izin vermiyorrr :D

Bu memlekette trafik kurallarını ihlalin karşılığı sadece trafik cezası yazarak maliyeye doğrudan gelir irat etmek olduğu müddetce trafik kurallarını ihlal edenlerin yanlarına bu hareketleri kar kaldıkca,trafik kurallarına uyanlara enayi gözüyle bakıldıkca,arabanın burnunu kim önce yola sokarsa yol hakkının kendinde olduğunu zanneden insanlar toplumun hemen hemen tamamı olursa arkadaşın maruz kaldığı davranışlara hepimiz birgün m u h a t a p oluruz.Ekonomideki serbest piyasa anlayışının sosyal hayatımıza sirayetinden başka birşey olmayan bu densizliklere,ancak hukuk devleti olduğumuz kuralların herkese eşit uygulandığı zamanlarda çözüm bulabiliriz.

kişinin kendi acizliğinden kaynaklanan piskolojik sorunu olan bir kişi bu hareketleri yapar ve kendini başkalarından üstün zanneden zavallı kişilerdir böyle insana yapılacak en iyi şey bulaşmamak

Dikkatimi çekiyorda bu yeni gençlik taksicilerde aynen çoğu kurtlar vadisinden çıkmış gibiler...heran kavgaya hazır ve sürüş tarzları var...birde biz sakin kullanıyoruz die bizi araba kullanmayı bilmiyor zannedenlerde çok..ama yaşına verip bişi demiyoruzda bazen damarına insanın çok basılıyor ama yinede sakin olmak lazım...

Zaten bizim ülkemizde ne olsa Kurtlar Vadisi ile bağdaşlaştırılıyor ne alaka ise (!)

kişinin kendi acizliğinden kaynaklanan piskolojik sorunu olan bir kişi bu hareketleri yapar ve kendini başkalarından üstün zanneden zavallı kişilerdir böyle insana yapılacak en iyi şey bulaşmamak
ona bulaşma, buna bulaşma, bana dokunmayan yılan bin yaşasın de, kimseye karşı çıkma ,hakkını arama bu çözüm değil ki, zaten bu tip adamlar tepki görmediklerinden kendilerini bu kadar rahat hissediyorlar, birgün birinden sağlam ama çok sağlam dayak yeseler bu hareketleri yapmakda sanırım biraz tereddüt ederler,çekinirler amiyane tabirle tırsarlar...

ona bulaşma, buna bulaşma, bana dokunmayan yılan bin yaşasın de, kimseye karşı çıkma ,hakkını arama bu çözüm değil ki, zaten bu tip adamlar tepki görmediklerinden kendilerini bu kadar rahat hissediyorlar, birgün birinden sağlam ama çok sağlam dayak yeseler bu hareketleri yapmakda sanırım biraz tereddüt ederler,çekinirler amiyane tabirle tırsarlar...

Gün gelecek bu tür magandaların yaptıkları günümüzde sayıları giddikçe azalan saygın insanların canına tak diyecek işte o zaman korkulan isyan başlayacak. Malum devlet devletliğini yapmıyor, itibarı kalmamış, kanunları uygulamıyor (devlet yetkilileri şikayet edin biz gereğini yapalım ama kusura bakmayın şikayet edeni de koruyamayız bahanesinin arkasına sığınarak günü kurtardıklarını sanıyorlar) yani çeteciliği aslında devlet özendiriyor (veya destekliyor demek daha doğru) . Devlet vatandaşını koruyamadığı sürece, gün gelecek, adeta üzüm üzüme baka baka kararır misali, hepimiz birer maganda olup çıkacağız :(.

Gün gelecek bu tür magandaların yaptıkları günümüzde sayıları giddikçe azalan saygın insanların canına tak diyecek işte o zaman korkulan isyan başlayacak. Malum devlet devletliğini yapmıyor, itibarı kalmamış, kanunları uygulamıyor (devlet yetkilileri şikayet edin biz gereğini yapalım ama kusura bakmayın şikayet edeni de koruyamayız bahanesinin arkasına sığınarak günü kurtardıklarını sanıyorlar) yani çeteciliği aslında devlet özendiriyor (veya destekliyor demek daha doğru) . Devlet vatandaşını koruyamadığı sürece, gün gelecek, adeta üzüm üzüme baka baka kararır misali, hepimiz birer maganda olup çıkacağız :(.
Daha bu sabah ışıkta dönmek için bekliyorum.bana sarı yandı yeşil yandı ben de normal şekilde hareketlendim dönmek için.ama eleman son sürat gaza basıyor diğer tarafta kırmızıda geçmek için.bastım ben de sürdüm üstüne.fren falan yapmaya çalıştı hafif sağ sol kurtardı ve kaçtı.
İzmir deki trafik sığırlarından gına geldi artık.Konu mankeni gibi ortada gezen trafik görevlilerine zaten söyleyecek birşey yok.
Normal şekilde kullanan insanları bu tür yaratıklarla başbaşa bırakıyorlar.Herkes kendi sorununu kendi çözmeye çalışıyor.Umarım sonuçları kötü olmaz.

Geri