Sisleri açmak..

Aynı düşünceleri değişik jant takanlar içinde düşünüyor musun?

Trafikte beni rahatsız etmeyecek, güvenliğimi tehlikeye atmayacak her türlü modifikasyona açığım. Buna jantta dahil. Ama geceleri yakılan sis farları için ne yazık ki aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.

yakıştığı için olabilir mi?

Trafikte beni rahatsız etmeyecek, güvenliğimi tehlikeye atmayacak her türlü modifikasyona açığım. Buna jantta dahil. Ama geceleri yakılan sis farları için ne yazık ki aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
Demişsiniz ya ne sisleri açıp dolaşmanın ne artısı olabilir diye ondan dolayı sordum. Görünüm işte. Yani kızlar düşüp bayılmıyor, arabanın hp'si artmıyor.Geceleri göz alacak şekilde dolaşmaya bende karşıyım ama bu kadar eleştirisel konuşmayalım bence.

yukardaki yazı çok komik gerçekten adam takmış sis lere.kendisi baya aşalayıcı konuşmuş sisleri açanlar için kimbilir trafıkte ne mallıklar yapıyordur kendisi.gerginsin ajan sakin ol.

Sis farları gece normal görüş şartlarında karşıdan gelenleri rahatsız eder. Gereksiz yere kullanılmaması gerekir diye düşünüyorum.

bence gerekmedikçe açılan sis,benim sislerim var demek gibi birşey oluyor yani..
gereksiz acılınca öyle düşünüyorum ben şahsen,yani kıroluk..

Bence de Can ağır olmuş biraz. Ben genelde sisleri açarım. Hatta gündüzleri Park+sis yaparım. Görüntü ve zevk meselsesi. Falar xenonken sislerin sarı sarı yanması benim göz zevkimi bozuyor.

Senin açından daha derin düşünürsek arabaya angel yay ek vs hiçbişey yapmamak lazım. Bunlarda ilgi çekiyor çünkü.

Modifiye olmasın demek hata. Benim modifiye konusundaki derin düşüncelerime inmek istersen modifiye çok büyük özen, zaman ve araştırma ister yapacağın her işlemde ayrıcalıklı olmalı. Kabul etmek gerekli modifiye için kesenin azını biraz daha fazla açmak gerekli örneğin sanayide satılan basit bir eksoz takmak yerine sebring eksoz olabilir hatta mümkünse türkiye de satılmıyan modellerden tabi bu eksozun motajı da önemli özenli işçilikle yaptırmak gerekli eksozdan manifolta kadar beraberinde değişiklik yapılması gerekirse yapılmalı veya kendi zevkini yansıtacak çok sıra dışı airbrush yapılabilir.

Arkadaşlar zevkler ve renkler diyelim gidip 8000 10000 takmadığınız sürece sisler kimsenin gözünü almaz ;) Saçma laflar saçma konuşmalar var, adamın biri (büyük ihtimalle sis farı yüzünden dayak yemiş içinde kalmış) sokasım gelyo flan yazmış ve sizde buna katılıyorum diyosunuz ;) hadi gelsin soksun bakalım neyi kime sokuyo :) :)
Ben kimsenin gözünü almadığım kimseyi rahatsız etmediğimi bildiğim için rahat rahat ÖN sislerimi açıp gezerim ;)

ben arabaya oturur oturmaz yaz, kış,gece,gündür direk parklar ve sisleri açıp öyle gidiyorum:D:D

Aynı şekilde bende.

dikkatinizi çekerim, sizin taktırdığınız xenon sisler, sarı sislere nazaran daha çok göz yoruyor...

Doğrudur + sisleri güzelce ayarlatırsan sorun çıkmaz karşındakinin gözlerinide mahfetmezsin sağındaki solundaki nesneleri daha rahat farkedersin.

Arkadaşlar zevkler ve renkler diyelim gidip 8000 10000 takmadığınız sürece sisler kimsenin gözünü almaz ;) Saçma laflar saçma konuşmalar var, adamın biri (büyük ihtimalle sis farı yüzünden dayak yemiş içinde kalmış) sokasım gelyo flan yazmış ve sizde buna katılıyorum diyosunuz ;) hadi gelsin soksun bakalım neyi kime sokuyo :) :)
Ben kimsenin gözünü almadığım kimseyi rahatsız etmediğimi bildiğim için rahat rahat ÖN sislerimi açıp gezerim ;)

Bunada katılıyorum ;)

Bi de şu farlarını gidip özellikle güçlendirenler var. Hani, normal fabrikasyon farlar yetmemiş, gidip halojen ya da xenon ile farlarını güçlendirmiş. Sen nerde yaşıyorsun canım kardeşim? Ormanda mı? Dağda mı? Senin yaşadığın yerde hiç sokak aydınlatması yok mu? Peki sokak aydınlatması bile olmayan bir mahallede yaşıyorsan o altındaki araba ne? Demek ki o farları güçlendirme fikri, tamamen senin kendi gerizekalılığından gelmiş... Paran çok heralde nereye saçacağını bilememişsin.

Demiş arkadaş.Çok merak ettim ormandamı yaşıyorsun paran çok nereye saçıcağını bilememişsin demiş. (Sanane be dostum ne bu acı acaba dayak olayına katılıyorum msm89 :)) bu araçlar ekstra donanım olarak xenonlu çıkmıyormu artık, üst modellerin çoğunda standart donanım olarak xenon kullanılmıyormu?bunları fabrika koymuşsa kuralına uygun kullandıktan sonra kime ne zararı var? Görüşü halojenlere göre çok daha iyiyse parasınıda verir taktırırsın sana +güvenlik olarak geri döner.(Doğanlara o kare farın içinde xenon gömüp direk projeksyon yapanları ve sadece taktırıp ayarsızca dolaşanlarıda asla söylemiyorum) Bu yazıyı onaylıyor olmanız bence pek doğru değil.Sizinde tamamen okuyup onayladığınızı düşünmüyorum zaten..Doğru tesbitlerde var içinde ama çok yanlış üslupla anlatılmışOrjinal yazının linkini arkadaş bana msj atarsa oraya içimi dökmek isterim :mad:

Sonuçta farlarım mercek olmadığı için xenon taktırmıyorum denedik ayarsız oluyor angel alana kadar erteledim ve sislerim kesinlikle karşıdakini rahatsız etmeyecek şekilde bakıyor. Ben memnunum ve bazı eleştirileri üstüme almıyorum ;)

Geri