Sisleri açmak..

ihtiyaca göre

gündüz açık havada kime ne zararı var ön sislerin anlamıyorum açan açar açmayan açmaz kime ne. Arka sis her türlü havada rahatsızlık veriyor ama ön sisler özellikle gündüz hiç rahatsız etmiyor.

aracı ilk aldıgım günden itibaren farı gece/ gündüz acarım farı açtıgım andada sisde acılır :D hiç kapatmam :D

Ön sisleri anladım bazen bende yakıyorumda
arka sis farı nedir ya çook göz alıyor.sellektör+sis yakıp üstüne sövüyorum arka sis yakanlara +plakalarını alıp polise vericem.

Edit:Plakasını aldığım 2 aracı ihbar ettim internetten :)
bana yakalanmayın sakın:D

Son düzenleme:
plaka biriktirip polise vericem tarih saatiyle birlikte.

elinize ne gececek, birde kime ne faydası olacak. yada sislerini yakanlara bir zararı oalcak mı? bu soruları sorarken yanlış anlaşılmasın ben sisleri genelde yakmam...:confused:

elinize ne gececek, birde kime ne faydası olacak. yada sislerini yakanlara bir zararı oalcak mı? bu soruları sorarken yanlış anlaşılmasın ben sisleri genelde yakmam...:confused:
Ön sis farlarından bahsetmiyorum arka sis farı gözünüzü almıyor mu sizin rahatsız olmuyormusunuz?
Ben rahatsız oluyorum sellektör yapıyorum uyarmaya çalışıyorum afedersiniz öküz herifler anlamıyor.Fren lambası zannedip aniden fren yapsanız arkanızdaki araç size vursa hala aynı görüşte mi olurdunuz acaba?
Bana faydası olmayacak tabiki.O vatandaş bundan sonra yakmazsa arka sis farını başkalarıda rahatsız olmayacak;)

yok yanlış anlamıssınız benim demek istediğim siz polise o plakaları verince polis ne yapacak gidip cezamı yazacak yoksa "amannn boşver yaaa nasılsa bişe çıkmaz" diyip geçiştirecek mi?

arka sislerin açılması saçma gerçekten onun bi etkisi ve güzel bi görüntüsü de yok hemde.

gündüz açık havada kime ne zararı var ön sislerin anlamıyorum açan açar açmayan açmaz kime ne. Arka sis her türlü havada rahatsızlık veriyor ama ön sisler özellikle gündüz hiç rahatsız etmiyor.
aynen katılıyorum uzatmayalım bence konuyu daha fazla.

yok yanlış anlamıssınız benim demek istediğim siz polise o plakaları verince polis ne yapacak gidip cezamı yazacak yoksa "amannn boşver yaaa nasılsa bişe çıkmaz" diyip geçiştirecek mi?
Keyiflerine yada vicdanına kalmış

Geri