Sisleri açmak..

arkadaşlar zevkler ve renkler diyelim gidip 8000 10000 takmadığınız sürece sisler kimsenin gözünü almaz ;) saçma laflar saçma konuşmalar var, adamın biri (büyük ihtimalle sis farı yüzünden dayak yemiş içinde kalmış) sokasım gelyo flan yazmış ve sizde buna katılıyorum diyosunuz ;) hadi gelsin soksun bakalım neyi kime sokuyo :) :)
ben kimsenin gözünü almadığım kimseyi rahatsız etmediğimi bildiğim için rahat rahat ön sislerimi açıp gezerim ;)

+1905 ;)

dün baktım arka sis ön sis için tuş hangisi hala anlamış değilim sisleri açınca arkada yanıyor yaw :S

Son düzenleme:
soldaki ön sağdaki arka ;)

hmmm vallaha bilmiyordum eline sağlık öğrenmiş oldum...sol farların yandığı çevirmeli dümenin altındaki 2 tuş değilmi bacardi?

sol tuşa basında ön gösterge panelinde sol ilk başda yeşil ışık yanıyor ama yanındakine basınca , ön gösterge panelinde herhangi bir belirti yok ama arka sisler yanıyor 1.5-2 yıldır vectra kullanıyorum hem gls kullandım hemde gt ama yeni öğrendim ne yalan söyleyim...

aslında sağ tusa basıncada yanar. belki ampul patlamıstır göstergedeki. arka sisler yandığında göstergenin en sağında turuncu renkli sis lambası yanar.

yok şimdi çözdüm üşenmedim gittim yaktım ...B GT de şöyle, soldaki tuş ön sisleri açıyor gösterge panelinde solda yeşil bir ışık yanıyor...sağdaki tuşa basıncada arka sisler yanıyor ..buda gösterge panelindeki soldan 3. ışığın (turuncu ) yanmasına neden oluyor..cevaplar için saolun...

Bu arada boşuna milletin sis farına takmayın kafanızı:D Millet daha uzun far kullanmayı öğrenemedi:D Altında iki tane fazla yansın ne olacak:D Zaten uzunlardan yeteri kadar kör oldum şimdiye kadar:D

sis farı gündüzleri kimsenın gözünü almaz bana göre.sislere zenon taktırınca 6000 k bile bazen göz alıyor ama görüntü olarak çok hoş duruyor arabayı 360 derece değiştiriyor bence:)

Geri