Sinyali kırdım ekonomik nasıl hallderim

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sinyalin camı kırıldı .. gerisi sağlam 50 lira verip yenisini almadan nasıl halldebiliriz.resmini koyuyorum...sadece dısına silikonla bir seyler yapıstırabilirmiyiz

Ekli dosyalar

• opel1.webp
    opel1.webp
    44.2 KB · Görüntüleme: 103
gecmıs olsun benımde arka stop kırık kırmızı bantla yapıstırdım

aceleye geldi aptal gibi kırılan parcayı almadım..komple parca düstü eger orda bırakmasam alsam yapısır pek belli olmazdı..kırılınca canım sıkıldı bıraktım parcayı..

keşke parçayı alsaymışsın; slikonla yapışırdı ; bu linke bi bak 18 ytl diyor yansanayi ama iş görür; markasını bilmiyorum; ben depo marka kullanıyorum gayet iyi; eğer depo bulabilirsen 20-25 ytl civarına al derim ;orjinaliyle dış görünüş açısından pek fark gözükmüyor gibi... http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=11544&k_id=32&kn=Vectra+B+(1995-2002)

keşke parçayı alsaymışsın; slikonla yapışırdı ; bu linke bi bak 18 ytl diyor yansanayi ama iş görür; markasını bilmiyorum; ben depo marka kullanıyorum gayet iyi; eğer depo bulabilirsen 20-25 ytl civarına al derim ;orjinaliyle dış görünüş açısından pek fark gözükmüyor gibi... http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=11544&k_id=32&kn=Vectra+B+(1995-2002)

yan sanayiden korkuyorum ..neden mi.. doğan slx e aptal gibi 2 defa yan sanayi sinyal aldım ikiside sarardı.. sonra orjinal aldım canavar gibi direndi günese... acaba opelde böle olurmu.. sol beyaz olupta sağ taraf sararmasın..
yan sanayi sinyal kullanan var mı ???

merhaba istanbulda 25 ytl valeo marka
1 ay önce 2 taraf için aldım eskiler buhar yapıyodu bakıyım duruyosa istersen sana kargo yapayım valeo marka

yan sanayiden korkuyorum ..neden mi.. doğan slx e aptal gibi 2 defa yan sanayi sinyal aldım ikiside sarardı.. sonra orjinal aldım canavar gibi direndi günese... acaba opelde böle olurmu.. sol beyaz olupta sağ taraf sararmasın..
yan sanayi sinyal kullanan var mı ???

merhaba istanbulda 25 ytl valeo marka
1 ay önce 2 taraf için aldım eskiler buhar yapıyodu bakıyım duruyosa istersen sana kargo yapayım valeo marka

doğanın sinyalleri yan sanayi olunca sararıyor zaten yansanayisi 5 lira ; orjinali 12 lira; toyotalarınkide sararıyor ama opelde ben görmedim sararmış sinyal; önceki vectra aracımda da bir sene kullandım sorun olmadı ama valeo 25 ytl ise valeo al derim ....

depo marka 15 ytl arkadasım al tak kalıtelıde

tesekkürler..karabaglarda bakayım depo veya valeo hangisi varsa alayım

Karabağlarda opel parçası satan yer var ister orjinal ister yan sanayi opel oto hüseyin diye bi parçacı dükkanı fiyatları bana göre biraz iyi.

Geri